Precis som rubriken lyder så har vi varit på jakt idag. Eller snarare så kom vi på det mitt i vår veckohandling, och därefter startade vår jakt efter degen. Pepparkaksdegen! 

Jag bakar ju annars allt från grunden och gäller det andra saker så skulle jag inte få för mig att köpa varken färdig deg, smet eller mix när det ska bakas. Men just pepparkaksdeg, jag orkar bara inte. När jag väl vill ha så vill jag ha en bit bara och jag vill ha den omedelbart. Då funkar det inte riktigt om jag ska börja förbereda en hemgjord deg, som för övrigt ska vila minst ett dygn. Nej men ve och fasa. Det finns ju inge mer praktiskt att i detta fall just köpa färdig deg att ha i kylen så man bara kan ta sig en liten munsbit när suget faller på. Rätt så ofta kan jag villigt erkänna.. 

För övrigt är veckans handling gjord, precis som alltid på tisdagar. Morris har fått åka vagn vilket är galet trevligt och jag fick min deg till slut. En bra eftermiddag!  (null)

(null)

(null)

(null)
Har kanske världens bästa sällskap i bilen 😍

Fått massor uträttat på jobbet idag och det är ju alltid trevligt när man känner sig produktiv. Är det något jag verkligen inte uppskattar så är det lösa trådar och saker som flyter omkring. Jag vill ha ordning och reda, struktur på allting och möjligheten att bocka av det jag färdigställt. Samtidigt är det en viss charm med att ha väldigt mycket på gång och utmanande när det är nytt. Jag hade väntat mig en väldigt intensiv period just nu och det är precis vad det är, men roligt. Ny blus hade jag på mig idag också, vilket alltid är festligt, men den höll mig inte direkt varm. Ett verkligt problem då jag satt och skakade sista mötet. Fick dock låna en kofta och dagen var räddad. Fin va den iaf men förbannat opraktisk i vinterklimat (null)
Ska hämta lite mer deg, sen är det nog tack och godnatt. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress