11 oktober 2017

Den mest fantastiska

Allmänt

Ensam hemma med Morris och har precis lagt honom. Jättesur och jättetrött kämpade han (läs jag) på men vid halv åtta gick det inte längre. Nu ligger han och sover sött medan jag sitter i soffan och nördar och kollar på bilder på honom istället. Vad ska man säga? Man blir ju knäpp när man får barn.. Fast egentligen, han är ju urgullig så who can blame me?

Oklart hur det kunde bli såhär bra, men han är ju det finaste som finns. Mamman inte riktigt på samma nivå, men kan ju ändå känna mig lite fancy i nya byxor som dessutom är bekväma, tröja jag inte kunna haft på länge och min MK-väska. Det känns alltid liiiite bättre när jag får hänga den i armvecket och vandra iväg. Bästa P, tänk att han ger mig allt jag är för snål för att köpa själv men trånar efter som en besatt. Ibland har man tur 

Nu är klockan halv nio och jag skulle kunna gå och lägga mig. Blev en lång dag på jobbet då jag var där tiiiidigt och gick hem sent, sedan försökt leka med Morris nonstop tills han somnade. Är ovan detta, men vem är jag att klaga? Jag menar, jag får göra roliga givande saker hela dagarna och jag får komma hem till de jag älskar mest? Sova kan man göra sedan.. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress