8 november 2017

Nu är han tio

Allmänt

Huvudvärken från en annan värld drabbade mig idag och det är då tur att det finns snälla medarbetare som förser en med piller (alvedon) och att man har en bärbar dator. Då kan man sitta och jobba lite var som helst där det är lugn och ro. Ett privilegium i huvudvärksmisären. Ska man se ännu mer positivt på det hela så har jag fått massor gjort idag och det är ju alltid en mycket tillfredsställande känsla. Produktivitet, bara ordet är rätt fabulöst. 

Morris stackarn har slagit skallen två gånger idag, men han vägrar ju inse att man kanske inte ska springa när man är tio månader och att hårda saker mot huvet (som golv?!) gör ont. Det där med hjälm är kanske inte så dumt ändå när man lyckats avla fram en orädd dåre? Dåren har för övrigt precis somnat och mamman sitter på en stol med sin huvudvärk och stirrar rakt fram. Eller det var ju en lögn, just nu stirrar jag på min skärm eftersom jag skriver.  (null)
I Ps tröja, utan smink och med kilovis av grus i ögona. Livet. Fantastiskt. 

Lagat sån där vanlig Svenssonmat idag i form av kyckling och ris med currysås. Smög dock ner lite spenat så att sambon blev tvingad att äta grönsaker. Tänk när Morris växer upp, då är det två jag ska försöka tvinga i lite vitaminer. Det kommer bli en kamp (null)

(null)

(null)
Helt okej gott. Absolut. I morgon blir det pankopanerad torsk med potatis och min variant av skolans filsås. Bra dag helt enkelt. Nu är dock denna dag till ända och jag tänkte slå igen mina gröna för några timmar. Innan jag avslutar måste jag bara lägga upp en bild på Morrisen, för han är han och han blev 10 månader idag ❤️ (null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress