14 november 2017

Kladdkaka på magen

Allmänt

Trodde jag skrivit något typ i förrgår men det visade sig att senast jag fattade tag i pennan (höll i telefon för att skriva) var det lördag? Ja, länge sedan så nog om det. 

I söndags tittade vi på hus, igår tittade vi på hus pch idag tittade vi inte på hus. Ungefär så har mina dagar sett ut. Eftersom vi va en "normal" familj idag så ställde jag mig och gjorde söndagssteken på en tisdag när jag kom hem halv sex. Lämpligt att äta halv åtta, verkligen! Gjorde dock en skinkstek med äpplen, kanel  och gräddsås till. Något jag hittade på idag och som blev väldans bra. Ännu bättre hade det blivit om jag hade haft någon tjockgrädde hemma men de hade jag inte så de fick bli smalvarianten (15%). 

Förutom allt hustittande och matlagande har jag friserat Morrison för första gången. Han var så fjunig så det var faktiskt dags. Problemet då jag skulle göra detta va väl rätt uppenbart: ungen är spritt språngande, så hur ska man lyckas klippa honom? Rakt? Ja, pappan fick roa honom så gott det gick och jag fick va snabb med saxen och klippa där jag kom åt. Blev en frisyr iaf och han ser (hör och häpna) inte lika galen ut.  (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Hjärtat spricker varenda gång jag ser honom ❤️ älskade finaste Morris! 
(null)
(null)
Här står vi och ser rättså lustiga ut - Morris med sina trippelhakor och jag med min inte-orkat-tvätta-håret-tofs. Livet på familjepinnen! Nu ska jag äta kladdkaka för alla säger att jag blivit så smal (då är det berättigat) och kanske även några m&ms. Sedan tycker väl inte jag det ligger så mycket sanning i det, men det ger ju ändå en anledning att "fylla på". Tjing
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress