Måndag, en bra sådan förutom huvudvärk. Gjort ostfylld köttfärslimpa med gräddsås till middag, druckit både glögg och ätit pepparkaksdeg, ätit choklad och det är dessertmästarnas jul på tv. Helt okej ändå i sammanhanget trots huvudvärken (som verkar bli en del av mig) och dålig sömn. 

Detta är för övrigt Morris, mitt barn som råkade bli världens finaste (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Hjärtat kan som vanligt inte hantera kärleken. 

På söndag är det första advent och då måste jag försöka baka. Huvudsaken det snart är jul
Söndagsmorgon i det allra segaste tempot. Som vanligt helt vansinnigt trött och huvudvärken ligger som en dimma över mig. Idag ska jag dock bege mig till ett apotek för att handla riktig migräntreo, sedan får jag väl bara hoppas på det bästa. 

Det är dock tur jag ändå får spendera mina lediga dagar med mitt egna solsken
(null)
(null)
(null)
(null)
Det är ju väldigt väldigt irriterande när bilderna inte hamnar i ordning trots att jag numrerar dem?! Why? 

Skulle skriva en rad om bild nr tre i ordningen iaf (den skulle vara fjärde). Mest bara reflektera över hur extremt ovanligt det är när man lyckas fånga både Kiwi och Morris på ett och samma kort. Vi talar om ett fåtal sekunder vid väldigt sällsynta tillfällen. Idag var en sådan dag då jag lyckades som ni ser ovan. 
Klockan är kvart över elva på kvällen, jag är vaken pga huvudvärk och Patrik är ute och gör stan. Känner mig sliten så som man tydligen gör nu för tiden. När man jobbar och försöker hålla det till endast 40 timmar/vecka (inte lyckas än men de kommer väl), när man vill hinna spendera varenda ledig sekund med sitt barn samtidigt som man ska hinna planera och laga mat, handla, orka svara i telefon, ta hand om lilla djuret, vara trevlig och social med sambon och alla andra, åka omkring som en dåre på alla planerade aktiviteter på helgerna och sedan försöka få ihop någon form av värdelös sömn där emellan. Är väl därför jag har huvudvärk var och varannan dag nu för tiden?! 

Ikväll är jag som nämnt gräsänka och har dragit omkring Morris på diverse affärer för att handla julklappar (medan liiiite tid finns) och sedan har vi haft fullt upp tills han somnade och jag fortsatte med allt som skulle göras. Insåg att jag måste gå och lägga mig när huvudvärken tog överhanden och gick in i badrummet framför spegeln: min uppenbarelse?! Detta är sliten småbarnsmor personifierad  (null)
Det är alltså ett resultat av att inte sova på 11 månader, inte träna, äta för mycket pepparkaksdeg och ett flertal dagar med huvudvärk. Nu är det iaf helg och kanske tid för lite återhämtning, men då sambon är ute på galej så är det ju jag som får ta barnet i morgon. Om 5-51/2 timme