Vet inte varför men fick för mig att de va måndag idag? Sjukt märkligt, för måndagar är ju vanligtvis miserabla. Ja, nevermind, de va ju inte månda utan torsdag och det betyder kort och gott att det är fredag i morron. Vet ni var freda innebär? Avtackning för två kollegor på jobbet så mamsen ska swisha om till ngt halvfancy (läs ngt som går på mammakroppen) och dra ut på lokal. Näe, men mingel mä arbetskamraterna och efterföljande middag. Detta har ja minsann planerat genom att pumpa ur till barnet så pappan kan mata och mamman kan dricka vin 😍 men dra mej va gott!! 

Vet ni något annat som är gott? Kycklinglasagne som jag gjort idag och arlas kvarg. Är inte ens sponsrad av arla men jag är ju en van kvargätare sedan tio är tillbaka. Ja, tiden då man fick åka på Lidl å köpa plattor mä kvarg för de fanns ingen annanstans. Liiiite annorlunda nu för tiden. Anyway, köper ju alltid sockerfri kvarg och nu fann ja denna fantastiska variant med riktig frukt i (inte hittat dä i ngn annan sockerfri variant tidigare) och den var SÅ god!! 

Lasagnen blev ju bra oxå mä mozzarella och tacokrydda i. Egengjord tacokrydda dessutom, bara för ja vill skryta lite. Ärså  mycket skit i vanlig tacokrydda som man köper (ifall ni inte visste, läs innehållet) och sinnessjukt mycket socker. Så idag gjorde jag egen och det blev ju bra. 

Mer då? Klippt pappa och vart på promenad. Knäppt mängder mä kort på mitt lilla hjärta och även lyckats fånga det ögonblick då han fick tag i mitt hår. Skulle ju ta en fin selfie på oss men det gick ju som det gick....

Dumma unge, mamman är galet håröm. Men kan ju inte direkt bli sur på han heller när han är så förbannat gullig!! 

Haft en mysig dag med min gullunge 😍❤ men nu medan ja skriver dä så blev han arg i min famn och jag måste ta tag i det. Hörs, hej

Ligger i sängen och lyssnar på Morris märkliga ljud som han gör när han sover. Låter så himla lustigt, fast sen att de gör så att mamman har mkt svårt att sova, ja, det är väl inte lika lustigt kanske.

Idag har vi roat oss med en promenad i vanlig ordning, hälsat på brevbäraren som så snällt plingade på för jag hade ett stort paket, ordnat med tvätt och matlista och Morris har gjort premiärturen i 335an. Nu var det inte turen i sig som var det allra festligaste med att packa ihop oss i min fantastiska familjekärra, utan det faktum att mina rättså långe sambo fick trycka in sig i baksätet 😂😂 han är över 1,90, och min bil är som ni vet en tvådörrars coupé. Fast ja ska ärligt erkänna att han är smidigare än vad jag är trots sina extra 20cm. Innan jag skulle kunna packa ihop mig själv och kunna krypa in i det där baksätet? Näe men vilket skämt alltså. 
Vad har vi gjort med då? Ja, uppenbarligen handlade vi ju också (och bara till alla er tvivlare där ute: Fick plats med både vagn och matkassar i mitt enorma bagage), och i övrigt har vi myst på hemma. Den enda som jag tillåter ha sina fötter i mitt ansikte ❤ 

Han har ju gulliga fötter iaf. Men han är den enda. Och kiwi såklart, men hon har ju tassar så det är en helt annan sak. 

Hon är så fin min lilla päls.

Nu på kvällen har ja gjort broccolisoppa till midda och det var längesen ja såg en sådan besviken uppsyn när det även gick upp för min sambo vad vi skulle äta. Stackarn, blir itvingad nyttiga maträtter med massa näring och inte så mycket fett. Även att ja stekte kyckling till så han iaf skulle få i sig sitt kött. Alltså Edlund äter inte mat utan kött. Va dock inte så populärt oavsett och jag vet inte om det tog två minuter in på middan innan han fråga när vi skulle kunna tänkas äta stuvade makaroner och korv igen? 
Trots detta älskar jag honom, även om de ibland är oklart varför? 😂😂

Jaaaa, jag äter mä en barnsked i plast från Ikea. De har den perfekta storleken för min mun och detta är väldigt viktigt, speciellt då man äter soppa, så man inte bränner sig. 

Hörs, hej!

Tisdagskväll, en cupcake i magen och möte om husbyggnation avklarat. Jepp, ni läste rätt. Idag har mamsen (aka Morris mormor) vart barnvakt i två timmar så föräldrarna kunde gå på fiskarhedenvillans presentation på knaust. Edlunds idé obviously, men de va rätt festligt ändå. Jag menar, drömmen är väl att vi nångång ska kunna bygga vårt hus, så därför va ju detta ett steg i den riktningen. 

Inte för att det är aktuellt just nu när vi precis renoverat hela lägenheten här, men tro att vi är oense redan. Jag vill ha två plan, Edlund vill ha ett. Jag vill ha ett enormt hus, Edlund nöjer sej med 130kvm. Jaaa, nu kan de ju även vara så att slutpriset skiljer sig lite också med de olika alternativen. Mitt skulle väl hamna på fyra millar-nånting. Hehe, jamen man gör det väl bara en gång? 😳 Men tycker det känns extremt viktigt med ett bibliotek. Visst gör det? Jag menar, livet skulle ju vara helt komplett om man hade ett hus med ett bibliotek? Det betyder ju att huset innehåller precis allting man kan önska sig så det även får plats med det man kanske inte behöver för att överleva, men som känns otroligt viktigt när man har ett rum till "övers". - Vad ska du göra idag? - Nääämen ja tänkte väl sätta mig i biblioteket och läsa lite! Priceless 👌🏼

Förutom detta möte har jag och Morris haft föräldragrupp idag. Han var rätt arg under tiden (i vanlig ordning), men i det stora hela gick de ju bra. Handla ju om mat och matvanor idag så det innefattade varken nerkissning eller -bajsning vilket mamman uppskattade enormt. 
I övrigt har det vart fullt upp mä ongan då han varit vaken mestadels hela dan, arg ibland, glad ibland, uppmärksamhetskrävande all the time. Oavsett så hann ja fånga en fantastisk bild när han däcka en kort stund efter matning. 

Vet att ja sagt de förut, men har ju fanimej världens finaste bäbis ❤ 

I morron tror ja faktiskt inte vi har något planerat överhuvudtaget. Mycket ovanligt men ack så uppskattat. Det betyder att vi kan gå på prommis, leka i babygymmet och bara mysa på hemma utan stress. Aaaaah, drömmen!!! 
Hörs hej