Själv har jag hunnit med tre koppar kaffe, en halv grapefrukt, lekt med Morris, skalat morot, potatis, lök och diverse andra grönsaker, kokat och mixat med övriga ingredienser och fördelat i fem lådor. Till Morris. Ungefär som en perfekt morsa, fast det är jag ju såklart inte. Det blir bara så när barnet vill vakna vid halv sex och sedan somna1 1/2 timme senare. Vad gör man då? Jo, fixar och mixar barnmat obviously. 

Så nu har min lilla korvunge fått massa mat (den rosa sörjan är mixad fryst frukt till efterrätt) och förhoppningsvis är han nöjd med den. De smakar iaf nått till skillnad från de vidriga maten man köper på burk. Dock äter han den också, så tro nu inte ja enbart lagar mat åt honom. Jag är faktiskt människa. 

Dagens frukostbuffé gick inte heller av för hackor. Morrison kutade omkring i sin gåstol medan jag fick sitta fem minuter med min kopp och min grape. Livet ❤️

Morronmys i gymmet 😍😍 och allt detta före klockan slog åtta. Nu sitter jag istället och författar detta medan barnet fortfarande sover gott. Varför ska han envisas med att vakna halv sex då om han ändå ska sova en timme senare? Eller ja, två kanske. Oavsett, vad ska jag göra nu? Fulltankad i kaffe vilket gör det totalt omöjligt att försöka sova lite extra, köket är städat, jag har diskat undan allt, satt på maskin, borstat tänderna. Vad är det då som återstår?? 

En fin helg går mot sitt slut.


Fredag med tjejerna ute på stan, lördag ute på Alnö med kära vänner, massa mat & vin och sova över, idag mest sömnbrist deluxe och tröttma. 

Igårkväll satt jag och Frida uppe till två med våra vinglas och surra, då våra kära respektive hade vikt in flera timmar tidigare. När ja väl skulle sova där vid tvåtiden så vare som att tröttheten förbytts mot något annat. Sista gången jag kolla på klockan var den 03.17 och misären va ett faktum. Klockan sex vaknade barnet i vanlig ordning och hans käre mor, aka jag, ville dö på fläcken. Sååå, runt 2 1/2 timme har ja kanske fått ihop mellan lörda och sönda vilket faktiskt bara betyder att det just nu gör ont att vara vaken.

Vad som däremot inte gjorde ont va att jag i morse, trots den fruktansvärda trötthet som drabbat mig, fick dricka första kaffekoppen med denna utsikt. Kallar det livskvalité 

Tack fina värdparet Frida och Jocke för gästvänligheten 😘 


Vet ni vad jag gör i skrivande stund? Sitter i sängen, tänderna är redan borstade, Morris snarkar i sin säng och jag, jag är redo att sova omedelbums. Godnatt 

Igår va vi på stan, morsorna. Piffade till oss för en kväll med go mat, massa vin, drinkar och surr. Det är kanske inte så himla ofta vi lyckas samla ihop oss alla fem från män och barn samtidigt, men igårkväll va undantaget. På 1891 för middag och sedan vidare till Udda Tapas för drinkar. Alltså vilken festlig kväll! Allting va fabulöst bra förutom just vädret, men sånt man får ta. Minns inte ens när jag la två timmar på dusch och smink? Vem har den tiden med småbarn liksom? Mem igåååår, då hade jag det. Fick tom lyxa på med en cider under min sminkprocedur 😍

Alla va så fiiiiina, och klart att det blir speciellt då. Vi är ju faktiskt vana att dra omkring, några orkar inte sminka sig på dagarna, man har kräk och slem på kläderna, man har aldrig någonsin sovit. Det är stort när alla har piffat och fixat just för att det är så sällan. Och medan vi gick där, från en bar till en annan, så sköljde nostalgin över mig. Precis som förr, vårt gäng ute på stan och påväg till nån krog, bara 10 år senare. 

På något vis är det roligt att vi hänger ihop efter så mänga år. Vi har upplevt allt tillsammans och vi är fortfarande så nära trots att allas liv gått åt olika håll. 


Höll ut till tolv-isch igår och va mäkta stolt. Va ju en jäkla tur att det inte blev nå senare när onga valde att vakna 04.40 imorse. Jag ville döööö!!! Pappan fick gå upp med han vid fem-sex, men eftersom han va så pigg och glad och satt å jollra så kunde ju inte ja sova nå mer heller. Ja, detta som är livet..