Sitter och slötittar på Nyhetsmorgon denna Valborg och så dyker Marcus Kowal upp för att berätta om hur hans 15 månader gamla son dödades av en rattfyllerist. Klarade väl av att se i två minuter, men när han började berätta om de skador barnet hade blev jag tvungen att stänga av. Sedan Morris anlände i världen kan jag överhuvudtaget inte se på sånt där, även om själva budskapet är viktigt.  Var ju själv med om en  olycka för många år sedan då en rattfyllerist körde in i min stillastående bil i 110km/h. Blev rättegång och fängelse för honom och rehab ett halvår för mig. Nu gick det ju bra denna gång, men det gick definitivt inte bra för Marcus och hans familj. Bara tanken gör att det vrider om i hjärtat av smärta. 

Varför tar ja upp detta då? Jo, för att väcka en liten tanke hos dem som inte tycker det är så himla farligt att ta bilen efter några öl. Är ju inte full?! Jag har suttit mitt emot fyllot som körde på min bil i rättssalen, och jag behöver nog inte ens beskriva för er hur det kändes. Tänker mig då hur det känns för Marcus, då rattfyllerist tog hans sons liv. Om man bara tar in de orden, hur kan man då ha samvetet att sätta sig i bilen efter att ha druckit? 
Idag är det Valborg och det är oroväckande många som kör rattfull. Hur kan man? Vad är man för en människa? Så fort man sätter sig påverkad bakom ratten så kan man likagärna vara en mördare i slutet av sin färd. NÄR är det värt risken? 
Tänk efter innan ni tar beslutet att köra onykter ❤️ jag tänker bara på vad ja skulle göra om någon på detta vis skadat min älskade Morris. Det är oförlåtligt att ens utsätta andra för den faran

Mitt älskade barn! Och mina tankar går till Marcus och hans familj idag. De dom gått igenom ska ingen människa behöva uppleva. Don't drink and drive ☝🏼 Ha en fantastisk Valborg!! 

28 april 2017

Nästan sjuk

Allmänt

Fredakväll och ja har spenderat typ fyra timmar i sängen redan. 

Var på stan för lunch och sedan gick vi en liten sväng medan mitt huve började dunka järnet. Väl hemma mådde ja så risigt så ja bara kunde sitta mä Morris utan att direkt gö något. Peta i mig piller och så kom Edlund hem och bytte av, och från dä låg ja i sängen i ett kolsvart sovrum och försökte bli människa igen. 
Visst att ja sovit riktigt lite senaste tiden, men trodde inte man kunde bli sådär uppfuckad av sömnbrist?! Peta i mej ett till piller så kunde ja somna till slut. Nu, såhär klockan tio på kvällen, börjar huvudvärken släppa och ja känner mig lite mer som människa. Frågan återstår ju dock: va fan va de dääär??? Tur ändå ja har världens finaste Morris som sprider lycka i min sömnlösa tillvaro och en fantastisk sambo som ställer upp när ja behöver vila ❤️

Vi va iaf fina och pigga när vi skulle ut på äventyr jag och Morrisen. Han i fina hängselbyxor mä tåg på å mamman i kavaj. Mkt ovanligt, men får man en enda anledning att gå klädd i något annat än mjukiskläder då passar man minsann på

Kanske borde ta upp posten från golvet?? 

Nu sover Morris i mitt knä, sambon sover i soffan, ja kan knappt hålla ögona öppna? Dags att sussa kanske? De är såhär vi spenderar våra fredagskvällar 

Hann inte skriva igår för ja är en sådan upptagen människa 🙄 ska skriva mer sen också för måste hinna göra mej å barnet klar till vår lunchdejt. Anyway, det ja måste skriva om är iaf min nya gymväska. 

Nu kanske ni funderar på varför ja skriver om den men såhär är det: Min gamla trotjänare som mamma köpte åt mig för hundra år sen hade gått sönder. Alltså bara detta var ju otroligt upprörande för mig, men jag insåg ju till slut att ja måste investera i en ny. Så ja va och köpte den igår och när ja valde gick ja endast på utseende och storlek. Svart, rätt fin, inte för liten och inte för stor. Mer än dä kollade jag inte utan ja köpte den och gick hem. Väl hemma sedan så upptäckte jag ju det mest fantastiska: den innehåller en skopåse. 

Jag som alltid tar med mig mina skor in på gymmet vilket gjort att min gamla gymväska va väldigt skitig på insidan. Detta löser ju alla problem i hela världen!! Fantastiskt!! Så sammanfattningsvis, är mäkta nöjd över min investering och det känns bra att gå på gymmet i em.

Nu måste ja skynda för att hinna med, så ja får skriva mer senare. Ska också återkomma med någon form av recept på min soppa som efterfrågats. Får se hur ja lyckas skriva ner dä till något förståeligt vettigt? 
Hörs, hej