30 september 2016

Jag är en trisslott

Allmänt

Det hände! Jaa, det hände verkligen å ja känner mej nästan stolt.. Nästan men inte riktigt, för de är ju jäkligt oklart om ja kan räkna denna lilla "session" som ett riktigt pass?!.. Jamen visst, ja har ju vart på gymmet idag! De hade ja inte vart om ja inte haft förmånen till friskvård om ja ska va helt ärlig. I vanliga fall går ja ju bara direkt från jobbet till det andra lägenhetsjobbet så de finns ingen tid över till nån träning. Heller ingen som helst ork eftersom ja är dödstjock! Men idag hände de som inte hänt på många långa månader: jag pallra mej dit klockan tre å gjorde min grej.. Dvs ja cykla en mil (de är inte mkt men glöm inte att ja är så jävulskt gravid), sedan körde ja nå märkliga övningar ja fått från sjukgymnast, tillika supervän Maria ☺️

Ja, så efter dagens totala våldsansträngning så är ja oxå totalt slut som människa.. Har ju även släpat iväg mej själv till lgh för lite spackling, slipning å målning.. Sedan städa ja köket oxå efter kaklingen så nu äre iaf fint även om de inte är klart.. Snart så..... hoppas vi på..

Men alltså, nu har ja faktiskt inte tid mä att skriva ngt mer för Edlund kom precis hem mä två enorma muffins till sin behövande tant ❤️ Precis va junior i magen behövde känner ja..

Ha nu en fin helg!! En annan börja ju få så förbannat ont i rövva efter cyklingen så man lär ju inte kunna sitta nå mer på ett tag..

29 september 2016

Som en rosa dröm

Allmänt

De finns massor ja skulle kunna skriva om idag, men ser ni, de tänker ja inte för ja vill inte ta fokus från det viktigaste av allt den här dagen. Eller ja, de finns två mkt viktiga saker att ta upp varav en finns på bild å de är väl den som ja känner behöver den mesta uppmärksamheten. Detta är ju då min prinsesskatt Kiwi i sin prinsesströja å ser allmänt prinsessig ut ❤️ De lustiga mä Kiwi är dock att hon gör tvärtemot motför va "normala" katter gör. Dvs hon fäller som fan på vintern å blir som på bilderna nedan - o-fluffig, medan hon på våren å sommarn pälsar upp sej å ser ut som en stor boll av päls. Varför vet ja inte, men innekatter kan tydligen vända på de där så de inte gör som de ska göra, vilket uppenbarligen är tvärtom..

Anyway, idag blev hon påklädd sin finaste tröja (läs hon har bara en, som egentligen är tillverkad till en chihuahua), som är då aaaaningen kort men otroligt festligt likväl..

HAHAHA alltså titta på henne 😂😂😂 Det är de festligaste ja sett nånsin!! De finns ju ingen misse som Kiwi, de är ju en sak som är säker.. Älskade fluffdjur!

Anyway, den andra saken idag är att jag, för första gången sedan augusti, har packat min träningsväska. Detta ni förstår, de beror på att i morron em har ja lagt in min första friskvårdstimme, och då tänkte ja vandra till gymmet för p cykla. Ja, de är ju tydligen en sån där bra grej att göra när man är preggo så man inte belastar ens totalt förslappade kropp. Förutom den sinnessjukt tråkiga cyklingen så har ja fått övningar av min käre sjukgymnastkompis som ja tänkte roa mej mä. Dessa ska tydligen vara mkt bra för min syltiga rygg, men självklart innebär de oxå att ja kommer se ut som en idiot medan ja håller på. Tacksam för hjälpen dock, även om ja kommer att avsky varenda minut som ja måste gö som hon sagt.

Tack å gonatt!!

När man inte kan bli tröttare, då är man i det skick jag är i just nu.. Man är således jag!! Det är tom på den nivån att de värker i ögona vilket gör att ja ska fatta mej kort denna onsdagskväll..

Dagen börja redan mä att de va plågsamt att kliva upp, men inte så konstigt egentligen mä tanke på min sömnkvalité nu för tiden.. Eller bristen på den rättare sagt?! Anyway, sedan har större delen av dagen varit rätt slitsam bara för ja aldrig piggna till ordentligt och i vanlig ordning blir det aldrig soffhäng utan endast bort till lägenheten å greja.. Å nej, de är definitivt inte ja som grejar mest men garanterat ja som blir tröttast av alla..

Några positiva saker idag är ju dock min frukost som va jävligt lyckad (kokos, baban och blåbär), samt middan som serverades av en vagn på torget..

Min närmast: nån form av macka mä nån form av kött mä nån form av ost å ja, inte vet jag..? De smaka helt okej.. Ska faktiskt erkänna att ja tryckt en stooor chokladbit idag oxå.. Säkert 100g.. Men de va ja ju värd typ?!

Nummer två av de positiva idag är att ja numer får låna jacka av Edlund (de regna å magen måste få plats) vilket gjorde att ja för en kort stund (självklart helt stillastående å tillpuffad) inte såg gravid ut.. Blev nästan lite nostalgisk!!

Nu ska ja däremot vila min extremt slitna kropp å hoppas att de känns bättre i morron.. Ligger ju redan i sängen (ja, klockan är inte nio), kiwi ligger på min enorma mage å junior sparkar järnet där inne - precis som de ska va alltså.. Mitt nya normalläge.. Godnatt!