Middag klockan halv nio innebär att man hinner bli sinnessjukt hungrig å trycka i sej massa godis.. Ja, de hade man inte gjort om man inte vart en idiot å köpt typ femhundra kilo som nu står på P's vardagsrumsbord å bara lyser som skimrande diamanter.. De är som gjort för fusk! Så de blev godis innan middan å därför oxå en löptur i morse trots en miserabel natt utan vidare mkt sömn.. Som vanligt: Misär
 
När ja väl börjat springa så inser ja oxå varför ja inte sovit så bra inatt: Ja hostar som en idiot å är rasslig i halsen och lungorna.. Varför är ju ytterst oklart, men ett olustigt faktum i den mkt torra och kalla luft som är där vid femsnåret på morron.. Bena kändes dessutom blytunga, så de är sjukt irriterande när de är benen som tar emot å inte konditionen då man springer.. Och jag ska köra ben i em.. Tankevurpa någon? 
 
Igår hade ja ju min hälsokontroll på jobbet och resultatet blev följande: Joy är vid mkt god fysisk kondition! Jahapp, de va ju trevligt även om ja är tung som en heffaklump å ser ut som en rosa elefant när ja är ute å springer.. Muskler väger mer än fett, och visst äre så; men en kombination av muskler och fett är ju klart de som väger tyngst å ser överlägset sämst ut.. Dvs, den komprimerade muskelmassan därunder som gör att ja är tung som cement, och som är täckt av ett fluffigare lager fett, men som kanske inte väger lika mkt.. Att fluffet ligger utanpå är ju klart (och även hälsosammast iom att fett runt organ är misär), men de är ju inte attraktivt alltså.. Vår hälsovägledare frågade mej igår va ja anser om min vikt och form utifrån ett antal alternativ.. Jag valde hälsosam.. För jag är hälsosam.. Men hur snyggt är dä egentligen? 
Innan löpning vs efter dusch å ansiktspåtagning.. Vill bara förtydliga den enorma svettfläcken på min sport-bh å att de ändå va en minusgrad när ja va ute = dödsjobbigt pass.. Vem njuter egentligen av sånt här??
Men ja ska inte spendera spaltmeter mä å gnälla över diverse mjukdelar utan ja är tacksam över mina rosa kompressionsstrumpor som gör att ja ser sådär seriös ut, å ja är tacksam över att Wille och Jacob underhåller mej på mina turer i tyngres Träningssnack.. Nördar som pratar forskning, finns det ngt bättre? Ja är oxå tacksam över att P såg till att ja fick mat igår (va på sinnessjukt dåligt humör), att ja inte känner mej sjuk trots att lungorna är risiga, att ja ska få baka tårtor å kakor till P's födelsedagsfirande vilket innebär att de blir smetätning deluxe i helgen samt att ja har världens finaste och märkligaste katt som förgyller livet på ett alldeles speciellt sätt.. 
Om ja slutar äta så förbannat mä godis kanske ja blir av mä allt fluff oxå, men då måste ja ta mej en djupare funderare på om de verkligen är värt de? Ja menar, de är ju inte bara godiset som måste bort, de är vinet, de är osten, marmeladen på osten, sås, mer godis, mer vin.. De är tur att maten i övrigt är genomtänkt och nyttig, men de är ju som trist att ta bort allt de goda som faktiskt förhöjer livskvalitén.. För den som påstår att man inte blir lycklig av ost, vin och choklad, den människan är ju rent ut sagt felande.. 
 
Torsdag idag, ben som sagt och handling av kyckling.. Ja, så jävla roligt ska vi ha det innan det blir april månad och våren officiellt är här.. Men eftersom ja bor i Sundsvall lär de ju komma 2-3 snöfall till innan de här är färdigt.. 
Hörs, hej
Känns som tisda fast de är onsdag, känns som klockan borde va fyra när den är fem å livet är allmänt sjukt förvirrande just nu.. Tycker inte om förvirring och definitivt inte om den ostrukturerade tillvaro den bidrar till.. Ja föredrar ju som ni vet när det är ordning & reda, som det ska vara, uppstyrt enligt rutin och funktionellt, fungerande i tillvaron.. Ni fattar.. 
 
Morgon 2 med cardio å ja känner mej duktigare än på mkt mkt länge.. Kom dessutom först till gymmet idag å fick således den stora äran att tända upp lokalen.. Så av alla dårar som tränar på samma ställe lyckas man va den minst normala som anländer först? Tur de inte är en vana..
Kändes dock inte alls vidare motiverande i morse när klockan ringde å ögona gjorde ont av att spärras upp.. Varenda morron då telefon börjar pipa frågar ja mej själv va fan ja håller på mä? De är inte vettigt nånstans att kliva upp för å träna denna onormala tid å de är definitivt inte kul heller.. De gör mest ba ont..
Why am i doing this shit?? 
 
Ja kan dock skryta om att ja återigen stod å svettades som en ful gris på trappmaskin i morse (även efter passet igår & igårmorse), så man kan ju inte säga att ja är minsta lat just nu iaf.. Däremot aningen sämre gällande matintaget fortfarande då ja åt typ en protteshake, lite keso å en banan till midda igår + några chokladbitar ja uppenbarligen tyckte va lämpligt att trycka i sej.. Såhär i efterhand va de ju inte dä.. 
Men de är ju oxå en motivation i sig att äta choklad å sedan känna sej tvingad att bränna bort den mitt i natten.. 
 
Va ja däremot inte riktigt visste va att ja tydligen har en hälsokontroll på mitt jobb just idag.. De gör en hel hög mä tester på en å i morse fick ja min informationslapp ang förberedelserna inför detta.. Vilket va rätt jäkla sent att ja fick den idag iom att ja ska gö de förbannade testet idag.. Varför ja tycker så? Jo, för på denna fina informationslapp står det bland annat att man inte ska träna ngt krävande samma dag eller dagen innan (dubbel-fail) och att man inte ska äta på minst två timmar innan (fail x3).. Så ja lär ha sinnessjukt hög puls och blodtrycket lär väl inte heller ligga på ngn hälsosam nivå, plus att ja stressar upp mej över det faktum att ja inte visste om detta å de gör ju knappast saken bättre.. Men nevermind, ja lär ju inte va döende så... Hoppas hon på..
 
Idag blire träning av axlar, mage å kondition.. igen.. Men ingen löpning för bena och knäna ömmar järnet å ja borde stretcha.. Som min käre kamrat Tommie informera mej om igår när han insåg att han är kille (som anser sej själv va stel) å är som en gummisnodd i jämförelse mä undertecknad.. Ja är rätt orörlig mä andra ord, å de underlättar ju inte direkt min löputveckling... Nog om dä, nu ska ja testas.. Tjing!
Återigen tillbaka till rutiner, jobb, kliva upp mitt i natten, vardagspussel, tuggummiberoende och råttgift till kaffe.. De är noga de här mä kaffe nu när ja endast unnar mej två koppar om dan.. Å när man då dricker sin första kopp som ska va en gudagåva för själen, och man vill spy, så är de inte så jäkla festligt längre.. Därför har ja vart förutseende denna morron å köpt mej en kaffe ♥ 
Det blev således en bättre start tack vare en enorm kopp latte (det är lyx på riktigt) å måndagsångesten denna tisda va som bortblåst.. 
 
Ja har vart duktig idag (läs ja har vrålångest över helgens fullkomliga urspårning), så ja gick på gymmet i morse å vandra på trappmaskin en stund.. Dödssvettig tog ja mej därifrån å kände att ja kanske bränt bort 1/10 av de godis ja ätit.. I förrgår.. Men de är alltid bättre än att ligga kvar i sängen å pilla navelludd, så beröm till mej för denna fantastiska bedrift.. Ja ska ju även göra återtåg till gymmet i eftermidda å köra de första gympasset på typ fem dar.. Ett marklyftspass kanske, eller bara vanlig rygg? 
 
På tal om rygg så vare precis så ja låg i soffan hela kvällen igår medan P stod i köket å laga sina matlådor.. Orka helt enkelt inte röra mej en millimeter.. Orka inte ens titta.. Detta faktiskt av tre anledningar utöver det faktum att de är skönt att ligga å blunda. 1: det står en enorm godisskål på bordet och ja vill inte se skiten för då vill ja äta. 2: P såg på tråkhockey på teven (dvs hockey då inte Sundsvall spela utan nå andra meningslösa lag). 3: Ja hade en kompis bredvid, så vi låg som å mös tillsammans hon å jag
Under täcke även ♥ min vapendragare
 
Iaf, ska slurpa i mej min protteshake nu å känna mej mer hälsosam än ja gjort på flera veckor (påskveckor på jobbet innebär enorma påskägg på jobbet).. En dag utan godis å man tror man är en renlevnadsmänniska? De gäller att peppa sej själv så man håller i de, för får man inte beröm när man är duktig vill man inte va de heller.. Därför de är rätt dåligt när P klappar mej på huvet å tycker ja är så duktig när ja äter sjuka mängder mat.. Han blir som stolt när ja vräker i mej? En sämre kombination..
 
Ha en fin tisda, det är ju ändå snart freda igen..