Go eftermidda!
Har slagit mej till ro i soffan i fem min medan ja författar detta inlägg, för sen ska ja iväg igen för fikadejt hos Niska! De är den absoluta fördelen oxå mä å hälsa på gravida människor: de vill gärna ses hemma och de ordnar alltid fantastiskt fikabröd (läs groteska mängder fikabröd). Så ja har nog en festlig kväll framför mej, men om ja ska va helt ärlig (vilket ja är), så borde ja nog inte äta ngn kaka alls denna dag..

När man åker iväg som vi nu gjort så tenderar man att äta, inte bara dåligt, utan mkt.. FÖR mkt! Som att baka fyra olika bakverk hemma hos brorsans familj å sen ba fortsätta på samma tema resten av semestern.. Näe, de är helt enkelt rätt dåligt för ens form (som man för övrigt inte sett sedan ett flertal månader tillbaka).. Men maten har oavsett varit fantastisk, och särskilt på AG i Sthlm där ja för första gången i mitt liv mötte köttperfektion i sin allra renaste form.. Obeskrivligt hur denna bit smakade i min mun, de va bara för bra.. Sedan beställdes de in efterrätt å för att va van vid en minimal bit kaka som vanligtvis serveras så vill ja påstå att ja fick en smärre chock när denna kladdkakehög kom in.. Igen för första gången i mitt liv fick ja se mej själv besegrad av kladdkakan å de lämnades kvar nå bitar.. Hur sinnessjukt de än låter va de för mkt efterrätt även för mej..

Förutom denna fantastiska midda (bland de bästa i mitt liv) så har vi även hunnit avnjuta burgare på Stockyard i Gbg, räkmacka vid saluhallen (200g) å diverse annat smask.. De har inte vart minsta jobbigt att ha semester förutom de faktum att ja numer tar mej fram rullandes..

Sötpotatispommes, men skjut mä va gott de är!! Jo, de har heller inte vart dödsjobbigt mä hotellfrukost en massa dagar, men som sagt gör ju inte heller dä några direkta underverk för formen..

Vi va dessutom på en enorm caféjakt (läs jag), eftersom ja är besatt av bakverk å bullar.. Tror ja aldrig läst så många recensioner och beskrivningar om olika bagerier och caféer typ nånsin? Anyway, vi hamnade bland annat på ett fint bageri i Gbg som va känt för sina enorma bullar.. Å ja, enorma va dom.. Tycker ändå inte bilden gör dom rättvisa för man kan ändå inte greppa dess groteskhet.. Utan att överdriva de minsta skulle ja säga att de är den exakta storleken av en middagstallrik modell större..

Ja, men förutom detta ovan och Bruce så har vi inte hunnit mä så mkt mer.. De blev såklart många stopp efter vägen då vi vandra omkring ganska mkt.. Ja å mellan dessa stopp blev de shoppingstopp på peak bara för att fylla mitt blödande hjärta mä lite lycka..

Å sen så kom vi hem.. Sjukt mkt fetare, mättare, fattigare, lyckligare? Å nu ska ja bygga på tre av dessa ytterligare iom att ja ska släpa mej till Niska och fikabordet..
Tjing

29 juni 2016

Återkomst

Allmänt

Jamen dåså, då va lillsemestern över å man är återigen tillbaka till Sundsvall å dess icke-sommar.. Iofs ganska varmt ändå, men inga 30 grader vi fick uppleva (läs genomlida) i Skåne..

Haft en mkt mkt bra semester iaf å slösat skrämmande mkt pengar.. Sånt som är värt!! Ska återgå till mina såna där seriösa inlägg i morron å kanske gå igenom allt vi gjort, men ikväll orka ja inte dä.. Vill bara ligga raklång å vila mej själv som den lata mask ja är..

Sista dagen på hotellet.. Nu äre tack å gonatt från mej

28 juni 2016

Ren magi

Allmänt

Har inte så mkt att tillägga om Springsteens konsert igår mer än vad rubriken lyder: Magisk!

Ja kommer skriva mer sedan, men bara för att klargöra att de (utan att kunna jämföra mot ngt annat) va en av hans bästa framträdanden ever.. Kan inte föreställa mej att de ens ska va möjligt att överträffa gårdagen.. Varför han är Bossen är plötsligt helt naturligt och klart..