Nu har hon fått stänga av värmen i sovrummet för inatt va misären total.. Vakna tolv, dödsvarm obviously å fick helt enkelt kliva upp en stund för å kyla ner mej själv.. Somna om, vakna halv två, ännu varmare, fick öppna fönstret, höll på å frysa ihjäl, somna om, vakna fem, dödsvarm, vakna halv sex, bastu.. Elementet är nu avstängt för de ja insåg i morse å som ja inte orka kontrollera mitt i natten va att de stod på max.. Skitbra!
 
Att köra ben dagen efter en skidhelg känns ju som korkat, men de va ändå min plan denna månda.. Vi får se om ja tänker förverkliga den eller inte.. Oavsett ska ja på jack-jakt mä P innan, så förhoppningsvis hittar ja ngt fint (och dyrt) å kommer därför anlända till gymmet mä ny lyckoenergi från mitt fantastiska köp.. Ja tror verkligen på de här!! Man fylls av en inre eufori när man shoppar, de har ja sagt förr men de tåls att upprepa..
 
På tal om senap nurå så måste ja dela mä mej av de fina kollage jag gjort.. Tycker ja är en sjukt festlig människa, så ja skrattar som nästan ihjäl mej åt de här.. Kan ju iofs inse (då ja besitter viss självinsikt) att ni inte skrattar riktigt lika hysteriskt som jag, men ja tänker förutsätta att ni sitter å guppar där på era stolar åt detta som halvt efterblivna sälar :D Förmodligen inte, men föreställningen om att ni gör dä är ju faktiskt oxå helt hysteriskt roligt..
Sjukt svårt att få ur senap ur flaskan iaf.. Hahahahaha, ja orkar inte mä mej själv..
 
Eftersom ja faktiskt inledde lite om träningen idag så provade ja ju mina nya skor i fredags då ja körde frivändningsträning.. Dessa skor alltså, perfektion! De är ju oxå lite därför ja känner att ja vill köra ben idag för ja vill testa..
Ser ut som ja har smurffötter, ser ni dä elle?
 
Anyway, idag är ja klädd i lila som enligt färgskalor osv har grönt som kompementfärg.. Detta innebär ju då att lila å grönt förstärker varann vilket borde göra mina ögon ondskefullt lysande gröna?
Tycker inte ja ser så jävla ond ut ja? 
 
Håll nu tummarna för att ja finner de ja letar idag (som ja inte riktigt bestämt), att de är rea på just de jag vill ha å att de gör mej till en snyggare människa.. Håll även tummarna för att min stackars väderbitna hud ska återhämta sej efter helgens påverkan, å att ja snart är mjuk å len som en bebisrumpa i mitt ansikte.. Tjingeling!!

28 februari 2016

Det bästa av dagar

Allmänt

Vissa helger är ju ba helt enkelt bättre än andra.. Spenderat min lörda å sönda tillsammans mä P i Vemdalen, åkt sjukt mkt skidor, ätit sjukt mkt av allt som är ätbart å ba haft de så jävla bra.. Lär ju kännas i morron i småbena man inte åkt på typ sju år 😁 iofs bra att vi kunnat åka som idioter mä tanke på den mängd energi vi lyckats trycka i oss under denna korta vistelse.. Grillbuffé igår som spåra ur, hamburgare till lunch, kladdkaka, chokladboll, sprit å vin + allt annat mellan.. Äre ngt vi är bra på tillsammans så äre ju de här mä å äta å leva de goda livet ❤️

Kortsemester när den är som allra bäst! 

Dock motvilligt insett följande saker efter denna trip:
1: ja behöver ett riktigt underställ
2: att äga underställ gör att man räknas som friluftsmänniska
3: de underställ ja vill ha är svindyrt (de är rutigt å rosa)
4: jag behöver en ny skidjacka
5: eftersom ja har nya täckbyxor måste ja köpa en jacka som passar dom
6: jag har peak-byxor 
7: peak är dyrt
8: ja kommer bli fattig (are)

Förutom dessa insikter så har helgen vart så jävla fantastisk så ja inte riktigt kan beskriva mä ord.. Vi har haft de så sjukt kul å bra så de är löjligt, men nu äre ba att ställa om sej på jobb- och träningsvecka.. Dvs tillbaka till rutiner å proteinburken.. 
Hörs, hej!! 

26 februari 2016

På rätt väg..

Allmänt

Denna efterlängtade freda har äntligen anlänt å man kan ju säga att den gjorde de mä besked: 17 minus ute, en bildörr som inte ville gå igen, ett asjobbigt morronpass på gymmet å träningsvärk nivå skjut-mej i ryggen.. Ja har således fått vakna ordentligt om man säger så, å nu står ja här som en hamster å tuggar på sammanlagt fem tuggummin (redan avverkat en påse idag) å längtar till fjällen.. För joråsåatt, jag å P drar till Vemdalen för å åka lite skidor, dricka jäger i backen å äta soppa i en fjällstuga.. De är iaf min plan, men eftersom ungdomen inte riktigt gillar (läs klarar av) jäger så får väl han nöja sej mä bärs.. 
Ja kunde inte låta bli att lägga upp dessa extremt fula bilder på mej själv från morronens misärstund på trappen.. Alltså på riktigt, de gjorde typ ont i min egen kropp medan ja stapplade på där å svetten droppa å ja va arg.. Av ngn anledning är ja alltid arg när ja kör sån där jobbig cardio.. De bör iofs alla va mä tanke på att de alltid gör ont i kroppen när man är våldsansträngd, å gör ngt ont så blir man fan förbannad.. Anyway, de va i morse dä å nu laddar ja istället för att köra teknikträning i mina nya Inov-8, packa väskan å dra till fjälls.. Älskar mitt lilla liv, de är fan grymt!! 
 
Vet ni va som mer är grymt? Jo, min kropp.. Öööh, say whaaat? Men ni förstår ju att ja har nyheter till er: Den börjar funktionera.. Å de är inget skämt heller!! Har inte ens våga berätta de här för P mä rädsla för att om ja säger de högt till ngn så jinxar ja de, å de blir inte på riktigt.. Men nu, efter en längre tid, så säger ja de ändå bara för att de är så.. Lång historia kort: Jag började äta riktigt mat (fet, god och hemgjord mat (de är ju jag som gör den), tre ggr om dan istället för att leva på 1200kcal om dan när P kom in i mitt liv å styrde upp.. Han ska faktiskt ha fullt cred för dä! Men anyway, äter nu sådär sinnessjuka mängder mat så tom människor runt omkring stirrar på mina sås- och köttfyllda tallrikar mä potatis, ris eller pasta (yes).. Å på ngt mirakulöst vis så tar min tidigare så uppfuckade kropp hand om allt detta å gör ngt vettigt av de.. Dvs lägger de inte på min mittendel som en himla potatis utan ja förblir oförändrad.. Eller kanske de händer ngt som ja inte ser själv, men huvudsaken är att ja kan äta sjukt mkt mat å ja blir inte fet.. Det ni!!! 
 
Detta är ju normalt för alla andra människor som tränar lika mkt som jag gör, men för mej är de så onormalt att de funkar som de bara kan bli.. Ja skulle kunna gråta glädjetårar å fylla ett badkar om ja va kapabel till dä just nu, så jävla lycklig känner jag mej inombords.. Så, de va min freda de.. Hörs, hej!