Nyårsafton 2016, klockan är halv åtta och det har inte kommit nån bebis än. Jej för dä!! Nu äre ju iofs nå timmar kvar, men att man skulle lyckas trycka ut mini på fyra timmar känns ju rätt osannolikt. 


Sitter å umgås mä min fina familj, dvs mami, storebror, svägerskan Elin, Vincent å lilla Edvin, min bättre halva Edlund å mini i magen ❤ vill bara önska er alla ett gott nytt år och god fortsättning, och mini verkar ju onekligen stanna kvar till 2017. 

30 december 2016

Fredag varje dag

Allmänt

Känns de inte fantastiskt festligt att vakna upp till fredag? Ja, inte vet jag heller för jag har ju nästan fredag hela veckan nu för tiden. Går mest bara omkring i mjukiskläder och känner på min enorma mage och lider av våldet inifrån. Det har nått den nivån nu när mini tror han kan pressa ut min hud från insidan för att få mer plats, och han ger inte upp heller. Nevermind, i den perfekta av världar ska han ju bara vara kvar där inne tre dagar till, men det kan man ju tro vad man vill om.. Idag är det iaf vårt sista barnmorskebesök innan vi förhoppningsvis kan kalla oss föräldrar på riktigt. Vi får väl se om det håller eller om jag sitter i samma position om två veckor och måste sättas igång.. You never know..
Igår släpade jag min extremt trötta kropp ut genom dörren och till Birsta med Edlund för lite shoppning. Vad vi handla? Ja, alkoholfri champagne till nyår, lite glögg, rödvin, och sedan lite mer glögg innan vi åkte hem igen. Det är ju tydligen nivån av vad jag orkar mä dessa dagar, att gå på systembolaget och sedan måste jag omedelbums hem och vila. Jag & Kiwi <3
Vi spenderade kvällen mä att dricka glögg (ett av dagens fynd), se sju avsnitt av en serie samtidigt som jag tröck apelsiner i obscena mängder. Blodapelsin is tha shit just nu!!
Idag kommer brorsan + familj ner från Luleå och i morgon är det nyår som ingen i hela världen lär ha missat. Brukar ju alltid författa en så fin årskrönika strax efter årsskiftet, så får se va det innehåller för karameller från 2016. Känns ju rätt givet redan nu eftersom 3/4 av året har spenderats i ett gravidtillstånd, men jag återkommer till den i januari. Who knows, kanske blitt morsa då :S

Igår sov jag mej genom hela dan och idag har jag inte vilat en sekund. Istället har ja mer känt mig livrädd att mini ska komma vilken sekund som helst så jag har behövt sysselsätta mig med saker för att inte tänka på det. Han får inte komma nu, han får komma efter årsskiftet. Sen är ja väl (som ja kanske nämnt vid ett fåtal tillfällen tidigare) inte jättesugen på det där mä utfödandet av bebis heller. Det är ju egentligen rätt otroligt att vi ska va en sådan utvecklad ras, som funnits på jorden i tusentals år, och ändå har vi inte lyckats kommit fram till ett bättre förfarande att få ut barn ur sina mammors kroppar? Det är ju ett misslyckande om nått! 


På tal om ngt annat så har ja dammsugit vår trapp för första gången idag sedan den blev färdig. Och ja, jag är väl medveten om det olämpliga i att den gravida kvinnan släpar en dammsugare upp och ner i en trapp - men vill man få ngt gjort så! Vill därför dela mä mej av före- och efterbild på detta spektakel. 

Ja, vi har ju inte behållt pensionärshissen heller även om den hade vart väldans användbar för mig just nu 🤣 


Nu när detta projekt är färdigt, då äre bara finliret som återstår i vårt hem. Saker som lister, måla runt vissa foder, täckskivor, tavlor - sånt som man kan skita i tills man flyttar härifrån typ. Hoppas dock vi finner energin att göra klart även de delarna så man slipper bo i ngt halvfärdigt evighetsprojekt som detta ändå varit. Fyra månaders kaos hittills, så det är tur att det blir fint!! 

På tal om ngt annat så är ja övertygad om att min katt är sur på mig. Det är liiite oklart varför än så länge även om jag har mina aningar. Antingen beror de på att jag blev tvungen att tvätta bort lim (hon sprang i trappen när P skulle limma matta) från hennes tassar vilket involverade vatten, eller så är hon förnärmad för att jag torkade bort en bajskorv som fastnat i hennes rumppäls. Alltså det är bland det värsta hon vet, när det fastnat snusk i hennes vackra vita prinsesspäls och matte måste va där och torka bort. Stackars Kiwi, det passar sig tydligen inte för henne. Så när ja kommer och sätter mig i soffan bredvid henne och ska va lite trevlig, då vänder hon sig om. 

Fröken fisförnäm visar ju tydligt var man står nu iaf. Inte värd mkt direkt! Vad hon inte vet är att matte köpt nytt godis åt henne som hon ska få i morron, så då är man säkerligen förlåten för dagens fadäser. 

Är så sjukt smart!! Och trött! Så nu tänkte ja inte engagera mig i detta nått mer utan nu ska jag bulla upp med kuddar under magen, huvet och mellan knäna, och hoppas att mini är snäll och stilla inatt. Det är som att önska att man ska vinna högsta vinsten på triss, men hoppet finns där ändå. Godnatt!!