Det är äntligen fredakväll, ja ligger i soffan utan kiwi på magen eftersom P dammsuger å djuret är livrädd.. Ja, så ja ligger här själv i mitt jäsande å känner för första gången på hela veckan att ja kan slappna av.. Blivit serverad stuvade makaroner å köttbullar (hemgjorda), hade mä mej en fet påse godis å nu väntar ja på att kaffet ska bli klart.. Freda när den är som bäst? I think so.. 

För övrigt hare ju vart en väldigt stressig vecka, å ja tror ju inte direkt de kommer se annorlunda ut närmaste veckorna.. Så ja försöker som träna när ja hinner även om de inte blir så bra jämt, fylla på mä godis å en broccolibit då&då, å inte tänka på strulet när ja ska sova.. Lättare sagt än gjort är allt förutom godisätandet.. Å på tal om godis så hämta ja mitt proteinpaket på posten idag å där i hade ja de bästa ever: 1kg osaltat jordnötssmör.. De här är ju fan en lika stor last som nutella, men ja kunde helt enkelt inte låta bli..
Nom nom 😍😍 och ja, självklart tog ja mej en stor jävla sked å tröck i mej.. De va gott!! Lycklig blev ja, både i magen å själen.. 
Idag såg ja även lite ut som ja skulle på begravning, men tycker de är passande.. Inte begravningstanken obviously, utan det svarta.. De passar mitt mörker å svarta ironi.. Eller bara att ja vart lite sur idag kanske? De är tur att alltid blir bättre av jordnötssmör å choklad.. Ja har ju ändå tränat idag å då kan man ju ba tänka som alla andra att då äre okej att unna sej.. Jo just.. Väntad ångest i morron men lätt värt..
Ha nu en fin fredakväll mä massa smask å snask.. Ja ska hämta kaffet nu ja

28 april 2016

Som på julafton

Allmänt

Precis som jag förutspådde, benen vill ta död på mej å ja går omkring som en pingvin.. De är skitsnyggt, i promise you.. De va därför inte riktigt på tal att dra ut på löptur denna morron, men ja bet faktiskt ihop ändå å släpa mej till gymmet.. Ja må inte kunna springa, men ingen kan ha så ont så man inte klarar av att stå på en crosstrainer å svettas en stund.. Man kan ju iofs fråga sej varför ja gör ngt av de överhuvudtaget, men de ska ja informera er om nu så ni inte ska behöva tänka på dä nå mer: Ja har kvällsmöte till klockan nio-isch idag vilket innebär att ja inte hinner träna i em.. Å ja gillar ju som ni vet inte sånna här meningslösa och träningsfria dagar, därav morronsessionen.. 
De är ju tom lite trevligt när man går till gymmet kvart i fem på morron utan att de är kolsvart, å utan att de snöar på en.. De va ju iofs bara en tillfällighet visa de sej eftersom de i detta ögonblick vräker ner snö över vår stad.. Känns ju verkligen som de är vår på gång nu alltså.. Men snöig dag till ära så har ja tatt på mej en julig outfit som känns sjukt passande i vårt april-vinterland..
Som en tomte går ja omkring.. Men så tänkte ja väl kanske inte så mkt på just snön när ja valde dagens jättetröja, utan de va mer av rent överlevnadsmässiga skäl: jag vill inte frysa ihjäl.. 
Blåbärsgröt hemma hos P innan jobb idag.. Kall varen oxå så hela mitt inre fylldes av kyla.. Tur man hade sin kaffekopp som balanserade upp de där, så ja inte bara avled knall&fall.. De här mä kylan inom mej börjar bli ett problem känner ja, och ja måste väl försöka ta tag i det snart.. Vet dock inte riktigt hur.. Va gör man om man ständigt fryser som en idiot förutom att klä på sej så man även ser ut som en idiot? Sug på den ni.. Å medan så slurpar ja i mej mitt kaffe å ska väl återgå till arbetet.. Hörs, hej
Idag är min primära uppgift i livet att ta mej till tandläkaren i tid.. Eller att ens komma ihåg att ja ska till tandläkaren.. Har självklart lagt in de i min kalender och är faktiskt jävligt exalterad över "när det är dags att åka"-funktionen i iphonekalendern.. När man som hittar platsen man ska till och sedan påminner telefon en automatiskt (efter sträcka till målet, trafik, hastighet, mm) när jag bör studsa iväg till min bil å dra.. Det återstår ju att se hur väl de funkar..
 
Alltså mina ben? Ja funderade mkt igår på de bilder ja la upp, och på hur mina ben kunde va så förbannat smala? Hela ja såg ju iofs ut som ja inte ätit ngt på tvåhundra år, men att ja hade storkben hade ja verkligen förträngt.. Idag har ja dock beviset på den volymmässiga ökningen ja gjort de senaste fyra åren: Mina jävla benpass.. Alltså träningsvärken som börjar drabba mej idag, dehär kommer att bli besvärligt.. Nu ska ju inte ja stå här å försöka intala varken er eller mej själv om att de endast är muskler som adderats de senaste åren, men de är ju en av orsakerna.. Choklad är den andra..
Nu äre ju inte jättevanligt direkt att ja lägger ut formbilder såhär, men bara för att påvisa att större är ju inte nödvändigtvis sämre.. Ja säger inte att ja föredrar ovan form framför nedan form (gårdagens inlägg), men ja föredrar livet nu framför då.. Eller som P brukar säga (förutom att han tycker de va dödsfult när ja såg ut som en pinne), att ja ser mkt lyckligare ut på ögona nu.. Håller mä, för de fanns inte mkt glädje i dom på korten men de fanns heller inte så mkt kärlek å choklad heller.. Bodde ensam mä kiwi, sov inte på nätterna utan va mestadels ute å gick, körde lika mkt träning som nu iofs men åt desto mindre.. Levde på  proteinpannkakor å keso minns jag och de ja unnade mej va väl mandlar ibland och jordnötssmör.. Baka iofs oxå, men de va mest till andra.. De enda positiva mä att se ut som ja gjorde då va att ja förmodligen kunna sprungit mkt fortare istället för som nu, man ska släpa på elefantkroppen i en mil..
Typ så.. Å så lite uppfuckad ämnesomsättning och sådär på dä, men de vet ja inte om ja lider av längre.. Ja må frysa hela tiden å träna som en idiot, men ja äter ju oxå för tre pers typ..
Morronens frulle tex: ett kokt ägg, proteinpudding och en banan.. Helt ok frulle, och så blev de pulled pork mä grönsaker å ris till lunch.. Så ja är väl relativt skötsam så länge ja inte har mitt huvud i min nutellahink hemma, eller att ja bara magiskt finner godis nånstans.. De finns godis överallt i mitt hem.. 
Missbrukar därför stora mängder tuggummi, för precis som en rökare så blir ja lugn av mitt eget smask (ja de smaskar väl inte direkt, men de suger ju in rök).. 
 
Jahapp, tandläkaren först å sen blire axel- och magträning, cardio, kött & ris.. Och kanske ett till tuggummipaket innan ja hinner somna? Ja har oxå tid på mej att känna ångest över dagens tvingade inköp.. Fick lön idag, lönen tog slut idag.. Ni vet när man tömt hela sitt proteinförråd, alla vitaminer är slut, aminosyrorna (tur P har försett mej), mina dyra schampoo- och balsamflaskor, min hårolja, min inpackning.. Å sen alla olustiga fakturor man får på allting man dragit på sej, såsom hyran, lån på lgh, bil, csn, försäkringar på allt de + hoj och katt, facket, bredband, and the list goes on.. Så kan ja sitta här å fundera på varför inte ja blev som alla andra tjejer, som hade nöjt sej mä en ful liten bil som inte kostat ngt, som tyckt motorcyklar va djävuens påfund och som inte förstår skillnaden mellan 14 och 20".. Men.. de blev ju inte riktigt så..