En träningsfri helg vilket är så märkligt så ja knappt kan förstå det själv?! Va hände där liksom? Förstår ni nivån på mitt liv när ja säger att ja tränade sammanlagt fyra dagar förra veckan och tycker det är helt sinnesjukt lite? Så läser man typ hälsorekommendationer som förespråkar iaf tre pass i veckan.. Tre? Så ynkligt.. Förstå nu att jag utgår från mitt eget liv å ja dömer således ingen, för ja är ju inte dummare än att ja förstår att det är jag som är den avvikande.. Men då äre ju såhär oxå att ja har resurser inom mej att vräka i mej kilovis mä godis, trettiofem lussebullar, dricka obscena mängder julmust (iofs light) å har även förmågan att äta ohälsosamt mkt bulldeg.. Hade ja då inte tränat på den nivån som ja gör så kan ni ju själva få äran att föreställa er va som vart av mej då..
Som sagt så spenderade ja hela min dag igår mä å städa som en dåre, pynta å baka.. Ja, å hela kvällen va vigd till att vi satt å tröck i oss alla varianter ja faktiskt hade bakat.. Man måste prova på samtliga sorter för å se om de blev bra.. Ja mår fortfarande rätt dåligt i kroppen alltså efter detta intag av bröd, men man kan inte orka bry sej om sånna saker över jul.. De är som meningen att man ska bli tjock så man kan spendera hela januari mä å bli av mä skiten igen.. Hälsans filosofi
Idag har ja rotat fram en ny kofta som inte är ny eftersom ja köpte den för mkt länge sen, men den va oanvänd å blev således av mä oskulden idag.. De är fan kallt å ja behöver omfamnas av en massa tyg.. Den har för övrigt fransar längst ner så ja ser ut som en indian, känner mej inte som en indian, men allt är ju relativt.. 
 
Idag ska ja iaf släpa mig själv och min svällda kropp till gymmet för å kanske använda denna nyvunna bullenergi till ngt vettigt.. Som tex ett rygg- och magpass tillsammans mä intervaller.. De är ja väl värd såhär på måndakväll, lite lidande och svettproduktion.. Pwon är dessutom packad så ja inte snubblar på mej själv på vägen till gymmet för ja råka somna mitt i ett steg,, De kan hända..
Nu tror ju ni de handla om ngt helt annat än de ja faktiskt syfta på.. Saken är den att allt kan formuleras om till snusk för att de ska bli lättare å relatera (alltså, inte mitt påhitt här).. Men ni vet ju de välkända uttrycken matporr, munorgasm osvosv, eller min egna favvo: yolkporn.. Smaka på de fina ordet som på ett fantastiskt vis beskriver den perfekt kokta äggulan.. Va mer kan man kräva av ett ord liksom? Men innan ja väver in mej alldeles för mkt i detta fina ämne som är ord, så ska ja komma till skott här: ja har upplevt ngt man skulle kunna kalla för degporr!! De är när man är så jävla bra (som ja är + att ja kan va ödmjuk ibland) å framkallar den perfekta saffransdegen.. 
Nu tycker inte ja kameran gör den rättvisa iom att man inte uppfattar dess glans å fabulöshet.. It was! Å de blev fantastiska jävla bullar.. Nu spårar ju jag i vanlig ordning när ja väl sätter igång mä julbak osv.. Dagens deg gav således följande: vanliga lussebullar, bullar fyllda mä vanilj å vit choklad, samt bullknyten fyllda mä en speciell nutellablandning.. Ja gjorde även vanliga dumlekakor fast mä pepparkaksdumle.. Äre jul så äre!


Eftersom ja nu bakat hela jäkla dan + att ja städat som en galen människa, julpyntat, burit saker å tvättat mitt hår, så äre här mä matintaget ngt ja råka glömma bort.. Kan säga att ja endast ätit två degbitar (två hörn alltså när ja skar till bullarna), en dumlekaka å så har ja prova en nutellaboll.. Äggröra i morse iofs.. Men de är va frökens kost bestått av idag å ja erkänner hur dålig ja är å ja vill även iom dä informera er om den uppblåsta jästmage ja fått.. Ja ser således ofrivilligt gravid ut.. De vare värt! Å nu sitter ja här i soffan, väntar på sällis ä dricker glögg i ljuset av.. Ja.. Ljus?! 

Kiwi är mä oxå såklart.. Sjukt trött efter att matte stökat omkring hela jäkla dan, de är inte populärt.. 

Ska dock tilläggas att ja å Bosse va ute i morse å promma (vilket förmodligen äre enda nyttiga ja gjort på hela helgen), å i morse va ja fan smal.. De va efter de gick utför för mej.. Ja, som nämnt ovan så vaggar ja fram här mä uppsvälld buk å är allmänt oattraktiv.. Fast har inte dä oxå sin charm?
Ingen mer träning har ja haft tid mä så de har blitt en total vilohelg för mej.. När hände dä senast då egentligen? Kan inte minnas.. Men vet ni va? Mår inte ett dugg dåligt för dä för i morron äre tillbaka till de vanliga osvosv.. Går ingen nöd på mej.. Ha nu en trevlig 1:a advent för som ni förstått av ovan så har ju jag dä.. Tjing!! 
Jag har ätit godis så ja mår dåligt, äcklas lite av mej själv å degkänslan jag har i min mage, å ändå går ja hela tiden till skålen (som ja för övrigt ställt undan i ett skåp) å hämtar nytt.. För att må ännu sämre och om möjligt äcklas ännu lite mer av den tragiska figur ja just nu är.. 

Men såhär då, min dag i kvadrat: Prommis mä Bo, hjälpa morsan mä hennes bil, tvätta min egen bil, tvätta kläder hemma, hämta sommardäcken och därför byta bil, lasta av däck, ändra om i förrådet, hämta stolar i bergsåker, hämta paket, lasta av alla stolar, byta tillbaka bil, åka å handla, hänga tvätt, tömma diskmaskin, städa badrum, dammtorka parfymflaskorna (?), dammsuga hem, å sen till slut hamna ja i min egen soffa, otränad, ofixad, ful å full i groteska mängder choklad å övrigt godis, julmust light, mandlar å kvarg + banan.. Den tragiska människan personifierad skulle ja vilja påstå.. 
Från min å Bosses morgonstund.. Ja, som ni förstår av bilden så regna de resterande delen av dan.. 
Jag denna da.. Ja va faktiskt finare innan ja for om man säger så för sådär ser ja inte ut just nu.. De behöver ja dock inte visa er och de är just dä som är så fantastiskt mä å ha en egen blogg.. Ja bestämmer precis hur ful ja vill ni ska tro jag är vilket självklart ger mej en känsla av makt.. Makt är trevligt, å iom att ja skriver detta så vill ja att ni föreställer er De Evil.. Moahahaha.. 
Känns som ett sidospår där så ja återgår till mitt kök å presenterar de mä nya stolar.. Ja, jag hade iaf vita förut å nu har ja inte dä längre.. Å de är ju bra tycker jag.. Tackar ödmjukast för denna extremt trevliga gåva å känner mej nu som en mer komplett människa..

Om vi nu ändå pratat om de här mä å va en komplett person så vill ja bara säga följande (ja, förutom att de är ett relativt begrepp obviously å ja kan ju ba utgå för vad det innebär för mej): känns de som lillhjärtat har allt det behöver så är man komplett enligt mej.. Nu behöver väl kanske ditt lilla hjärta (som med största sannolikhet är större än mitt) helt andra saker för å kännas sådär fullkomligt.. Men nu när ja är i den sits ja är så inser ja ju att ja typ har allt ja kunde önskat mej.. Nu är man varken miljonär, har en koenigsegg eller är evigt ung, men de finns inge värre än å va missnöjd å gnälla när man faktiskt har de så jävla bra.. Hatar för övrigt när människor gnäller över sina helt perfekta liv.. Va fan, se dej omkring å skaffa lite jävla perspektiv på tillvaron.. Sidospår igen, sorry!! Iaf, de ja mena är att just nu bor ja där ja bor vilket är helt okej å stort för en katt å mej själv.. Ja har dessutom världens mest märkliga katt å de roar mej på ett konstigt vis, men ja älskar na.. Ja har min extremt festliga bil, min hoj, miljarder mä skor som ja vet miljarder mä tjejer skulle mörda för, ja har så mkt kläder så ja kan titta på dem själv å undra varför ja inte använder dem, ja är gråhårsfri (i min ålder är ba dä en bedrift), ja har snart en iPad air 2 i samma färg som min telefon (extreeeeemt viktigt), ja har åtta kilo nutella i mitt hem, ja har iittalaglas (för vindrickande människor är detta lyx), ja har en märklig kombination av talanger som är bra (min kompis Fia kallar mej hybrid mellan tjej & kille), en Apple watch, en tokig brorson, familjen, vänner, förmågan att prata oavbrutet mä nästan vem som helst, jättebra hårfärg så ja egentligen aldrig skulle behöva färga mitt hår samt att ja är frisk.. Jag är dessutom inte ensam.. Vad mer behöver man i livet egentligen när de känns som att ingenting saknas? 

Tycker faktiskt att människor ska titta sej omkring lite mer å inse va jävla mkt de faktiskt har.. Å va lite tacksam för dä!! De är klart att många alltid kommer ha de lite bättre men som sagt, allt är relativt å de handlar egentligen bara om va som är värdefullt för en själv..