31 juli 2015

Livet deluxe

Allmänt

Precis anlänt i fantastiska Åre, till världens fetaste stuga mä bastu å grejer å vintetran är redan halvtom.. Ni förstår ju hur gött vi mår redan bara när vi sitter här å slappar å inväntar pastabuffén 👌🏼 sista helgen på semestern kommer bli awesome!! 

Jepp, ja åker till fjällen i högklackat bara för att ja kan.. De passar som in, för i vårt gäng har vi både jag i mina klackar, en snubbe heltäckt i fjällräven å en annan snubbe i laxrosa piké å flip-flops 😂 ni förstår ju hur vi ser ut.. 

Men nu har ja inte tid mä detta författande längre för man måste ju socializa lite å känna lugnet.. De enda ja vill förmedla mä detta inlägg är egentligen att de är fucking fabulöst här å att denna helg kommer bli sjukt grym!! 
Två inlägg på samma dag? Men nu tro ja väl att de slagit slint för tanten.. Dagen har, som ni redan vet, spenderats i soffan, i biteline-lådan, å i sängen tills klockan slog typ tre.. Alltså segare dag kan ja inte ens minnas när ja hade sist (förutom då ja vart sjuk obviously).. Anyway, till slut tog ja mej ändå i kragen, drog å hämta upp min gymkompis å körde ett pass armar.. Alltså sjuk pump idag!!! Efter dä fick ja lite dåligt samvete över senaste veckornas bedrövliga leverne, så ja ställde mej på bandet å mata lite intervaller innan hemgång.. Alltid så fint att fullkomligt köra slut på sej själv när man vart ute sådär dagen innan.. 
Tänk, en träningsbild på mej från gymmet.. De är ju nästan så man ramlar av sin stol av chock 😂 ville faktiskt ramla själv efter passet för ja skulle ju som ljuga om ja påstår att ja mådde bra då.. De gjorde så ont i lungorna å lillhjärta att ja en stund där trodde de skulle krampa ihop å dö på mej.. It did not..

Mat efter träning blev lax, romsås å sötpotatis.. Romsåsen är väl i stort sett gjord på kvarg, å sötpäran mest för att de är så jävla gott..
Men sen kom de över mej igen de där.. De som ni vet kryper i mej ibland å som ja inte vet hur ja ska handskas mä.. Så på mä stället å ut på långtur igen.. Ja vet inte riktigt va de ä som gört, men när ja väl kommit hem sen är ja lugn som en filbunke på insidan å känner liksom harmonin flödar i kroppen.. Aningen överdrivet men ni fattar poängen..
De finns så mkt att va lycklig över ❤️ som att åka motorcykel å va friast i hela världen.. 

Dags att försöka få ihop lite packning till Åre-resan i morron å sen blire tack å godnatt för denna torsda.. 

30 juli 2015

Det går utför

Allmänt

Men hej..
Nu har ja som vart lite upptagen igen så man har inte riktigt haft tid att skriva ngt här.. De är som de ska va på semestern: festlighet på festlighet i all oändlighet å jepp.. Sjukt sliten nu som människa men de är ju som dä: sjukt jävla värt!! 

I förrgår blev de Alnö igen mä alla donnor å igår blev de Oscar, smalare än Thord, gomat å bästa sällskapet i form av Fia!!Den blev de lite mer vin å lite mer fest än på ovan bilder å idag sitter man i soffan, väntar på utkörning från biteline å lever som en onyttig jäkla slusk? Va hände mä mej denna ledighet liksom? Å inte nog mä dä, i morron drar hon till Åre å de är inte för att ta de lugnt..

På återseende, nu kommer min oxfilépasta