Varför äre så att så fort man kommer hem (sent i vanlig ordning) så är man så trött så man vill typ lägga sej ner på magen, slå nävarna i golvet å grina hysteriskt (om ja va kapabel)?? Så gjorde ja när ja va liten å blev tvingad å städa.. Tyckte de va sjukt olustigt å tjurig som man är så låg man där å vråla istället för att faktiskt få de undanstökat.. Kanske har växt upp en aning sen dess, men inte äre mkt?! Ja är ju fortfarande totalt okapabel att ta hand om mej själv i vissa avseenden när de inte finns ngn tillhands som skäller på mej å ser till att ja gör dä ja ska.. Hur kan en människa klara så mkt men samtidigt ändå så löjligt lite? 

Iaf, igår stod ja å laga mat till igår å idag å idag gjorde ja samma sak.. Alltså den värme som spred sej i den lilla kroppen när ja va så duktig å kände mej så stolt!! De blev ytterligare en omelett till midda men till morgondagen har ja roat mej mä en egen halvaktig pad Thai-rätt.. Alltså kyckling, grönsaker, vitlök, ris å ägg.. Å sjukligt mkt chili.. Nu har ja inte smakat denna kombination så vi får se om käften min kommer brinna upp i morron eller om de går bra? De kan ju inte va värre än den där shoten flatline som ja fick i lördags ändåså.. Tabasco, tequila å samboca.. Eller översättning: helvetet i ett litet glas..

Nu ligger ja på soffan, fortfarande i träningskläderna mä katten på magen å försöker varva ner.. 

Ja, de är ju fint att man får ha saker ifred oxå.. 

Ligger även här å tittar ut mot trädtopparna å försöker ignorera att ja har världens största tvättställning ivägen för utsikten.. Ja borde gå å vika undan all tvätt som hänger där.. De är ju torr sedan.. Ett tag?! Obviously.. Har inte orka.. De ja faktiskt HAR orkat idag är ett sjukt långt ryggpass som ja, kommer ta dö på mej inom en snar framtid.. Efter sista setet sittande enarmsrodd där ja körde 55kg per arm (sinnessjukt tungt) så ville ja faktiskt säga tack å hej å sova en stund.. Gaaah, den tröttheten?! Förutom mitt mkt givande pass (personbästa slog man till mä å) så har ja endast förflyttat mina fyra (ja fyra) enorma påsar mä källsortering från mitt städskåp å ställt dem på köksgolvet.. Som en påminnelse om att ja måste gå iväg mä skiten.. Ja inser ju (eftersom ja känner mej själv väldans väl) att de kommer ju stå där i minst en vecka innan ja gör ngt åt de.. En sak i taget liksom.. Tömt diskmaskin å.. Ja.. De va väl allt?!

Trevlig måndakväll!!
Måndag, ibland världens värsta dag och ibland världens bästa? Oklart vilken kategori den hamnar under just denna måndag, den sista augustidan å även officiellt den sista sommardan om man lyssnar på Gyllene Tider.. Vilket man självklart gör, så de betyder att de är sant..
 
Men ja ska inte va bitter idag för solen lyser på min mörka hjässa och ja fick köra hojen till jobbet.. Bara känslan av den korta frihet som de innebär att köra mkt fort från mitt hem till mitt jobb gör att halva dagen har ett glittrande rosa skimmer över sej.. Betyder dä att ja oxå skimrar? Probably not.. 
Kallt så inihelvete vare iaf, därav full mundering på å ändå höll ja på å frysa ihjäl.. Lätt värt!!
 
Förutom denna fina start så va ja ute å vandra i morse i vanlig ordning (vardagsordning) å mötte en bil på mitt spår? Detta är ju otroligt märkligt eftersom jag går i ett sånt där elljusspår i skogen.. Huvudsaken att han va mkt trevlig och vinkade glatt till mej när ja hoppa ut i perifirin för han skulle komma förbi.. Ja är så jävla snäll som medmänniska!!
Yes.. Livet på pinnen sådär klockan kvart över fem.. Måste ju bara säga till alla människor som inte är morronmänniskor att ni missar den bästa stunden på hela dagen.. Den stunden man har ute då inga andra är vakna, den är magisk.. Just saying..
 
Men nuuuu mina vänner ska ni få här.. Ett erkännande om att åren inte vart snälla mä mej eller va man nu ska kalla det? Näe, klart de inte är så för åren har säkert behandlat mej väl, men min kropp har inte gjort dä.. Ni vet de ständigt återkommande gnället om misärkroppen mä obefintlig ämnesomsättning osvosv.. Alltså ja är fan jävligt nöjd ändå att ja börja återgå till de normala även om de aldrig kommer bli som innan.. De är bara att gilla läget gällande dä å kanske bara minnas min forma form som en fin tid i mitt liv men som passerat å aldrig kommer igen? Så nostalgiskt av mej.. 
De här är ju då dagens sanning.. Ja tycker de är rätt intressant och det är därför ja delar mä mej av detta.. Bilden till vänster är dagen i slutet av 2012 och bilden till höger är dagen typ nu för nån da sen.. De skiljer ca 9kg mellan dessa kort.. De lustiga är ju att ja ser köttigare ut på den gamla bilden, men som alla inbitna gymmare vet så är ju dä en illusion iom lägre fettprocent.. Ja är större nu, både muskel- och fettmässigt även om de inte ser så ut.. Ser ju mer slät å mjuk ut nu för tiden.. Mjuk ja, som en fårpäls.. 
 
Tänk va som kan hända på snart tre år mä en bodyfitness-tävling emellan, en diet, en omvänd diet, en konstig kropp.. Men de är inte så att ja ser på dessa kort å är missnöjd på ngt vis.. Hade ja jämfört mä hur ja såg ut förra åre hade ja gråtit krokodiltårar, men då de ändå gått till sej så pass nu så är ja faktiskt glad över resultatet.. Ja menar, inge fel på de där ju.. Lite muffinmage, men fördelen mä den är ju att Kiwi älskar å sova på den å att den är mjuk å klämma på.. om man nu vill dä..
 
Ahhmen dåså, slut för idag, tack för idag.. om vi inte hörs senare vill säga.. Ha en finfin månda, för i morron äre septemper å då äre officiellt höst!! 
God söndagseftermidda..
Sitter i mitt kök, precis avnjutut en flottig omelett å gjort en likadan tills i morron.. Ja har dessutom skrivit Joy på exakt fyra olika ställen på min matlåda.. Man vet ju aldrig, ngn kanske får för sej att den är deras? 
 
Anyway, igår blev de inte mkt till författande då ja va en mkt upptagen fröken.. De va upp tidigt för att dra å glo på dragrace tillsammans mä papsen, så de va en riktigt mysig förmidda.. Sen vare rejs hem för å hinna duscha å svida om till kvällens bravader.. å bravader blev de minsann.. Va dock hemma i väldans tidig tid å kände att ja va värd att vräka både godis å choklad innan ja gick å la mej.. Ja måste ju säga att de va sjukt otippat för å va jag, men ibland blir inte saker som man tänkt sej osvosv.. Summa summarum kan man säga att de va en väldigt underhållande kväll på flera olika vis å ja är ändå glad nånstans över mitt relativt fabulösa söndagsskick! För ja må ju va trött idag men fabulös är ja fan ändå..
Jag tänkte ju såhär idag ja att de va dödsvarmt ute, ja är dödstrött, ja skulle fixa massa ärenden å ja har en oanvänd klänning i garderoben (läs flera, men idag blev de denna).. Världens bästa lösning liksom.. Sen har ja ju stapplat omkring i denna löjligt bekväma sak å känt mej allmänt dallrig faktiskt.. För grejen mä sånna här bekväma plagg är att ingenting under dem sitter fast :P 
 
ServaNet är för övrigt sponsor till Sättna och dragracingtävlingarna där, så ja måste säga att de värmer i lillhjärtat lite extra när vi faktiskt går in å sporsar en riktig sport!!
På tal om ngt helt annat har ja levt på yoghurt typ hela dan fram till nu när ja faktiskt engagera mej i å spisa lite.. Men efter min omelett (bestående av tre hela ägg, 1dl minimjölk, tre skinkskivor, 1/4 mozarella och aioli) mår ja så sjukt dåligt alltså.. Mättnadskänslan ligger i nivå mä om ja skulle tryckt en pizza.. Å de här har ja således levt på hela denna dag? De är ju inge nytt att de går skit mä min kosthållning, men ibland skäms ja extra mkt över den misär som de utvecklats till..
 
Förutom detta olustiga faktum så finns de ett till, ännu mer olustigt, som plötsligt damp ner i mitt liv som ett brev på posten.. För de va precis vare va! Ett brev.. på posten..
Men äre NÅGON som undgått detta nu elle? Alltså på riktigt, rub it in my face every-fucking-day.. Är inte 20 längre, men de ska tydligen absolut inte gå obemärkt förbi på ngt vis.. Nej fan heller, hela världen ska veta om min kommande övergång från ungdom till åldring.. Det är väldigt fint dock att de ska uppmärksammas, men ja känner faktiskt inte att ja behöver bli påmind var å varannan dag..
 
Dock, för att förtydliga min ungdomlighet oberoende av ovan nämnda övergång, så fick ja visa leg igår flera ggr, ja fick åka på ungdomsbiljett på bussen (två sjuka saker i den meningen, varav 1: jag åkte buss, 2: ungdom är väl under 20?) å en bekant trodde ja va 25.. En bra da egentligen :P Men ja måste ju spinna vidare på den är bussresan alltså.. För de är ju som ett skämt i sig.. För ja har aldrig åkt buss härifrån (läs: jag åker inte buss), trots att de finns en hållplats utanför dörren.. Anyway, vet inte va de är för bussar som går här.. Jag å A bestämmer oss att vi måste ringa DinTur för å reda ut detta.. A började så fint å prata mä den trevlige mannen i tfn, men till slut fick ja ta över.. HUR ska man veta va en hållplats heter? Ja bor i granlo säger jag.. Ja, å så börjar han prata om nå busslinjer, hållplatsnamn, panncentraler å ja vet inte va.. De sluta mä att vi enades om att de måste va en hållplats som är här utanför å att isf går bussen varje halvtimme.. Vi hann mä den.. Just saying! 
 
Titeln på inlägget är för övrigt en Springsteen-låt.. En mkt bra sådan som ni borde ta er nå minuter å lyssna på.. Ja tycker den passar min sinnesstämning denna söndakväll.. 
Hejs