Roligaste ever!! Hållt på å testat diverse saker idag å de är ju så jävla kul! Iofs inte riktigt samma som när min egen bror sätter sej på hojen å drar iväg.. Men va fan, ja lär mej ju.. De är ju de här mä krypkörning å sånt som känns lite avancerat.. Men ändå.. Ja funderade faktiskt ett tag om ja va en idiot som gått å köpt en motorcykel sådär halvspontant.. Men kan ju säga såhär i efterhand att de är bland de bästa ja gjort!!

Helt seriöst, igår va den sjukaste ätardagen.. Men så kan de gå när man inte fyllt på på nästan två veckor å kroppen skriiiiiiker efter snabba kolisar.. jojo, de fick den ju.. I mängder!! Smörgåstårta, groteskt stora bitar.. Prinsesstårta, porterstek, mer smörgåstårta, cupcakes, å sen allt de där andra runt omkring.. Allt godis ja tröck i mej.. Hua!! Mådde väl sådär igår.. Alldeles blank i ansiktet av svett å dyngsur genom kläderna.. De är ju snyggt ju :P Så de sista ja gjorde igår innan ja gick å la mej (jag å min nya kroppsdel) så knäppte jag ett kort.. Jorå, man kan se att fröken krympt lite sådär överallt.. Men man kan oxå se svältmagen (den nya delen av mej själv) som står rakt ut.. Ja såg gravid ut!!
Ballongfröken.. Helt ofiltrerad bild :P Men den bju ja på.. måste ju visa på baksidorna oxå av att ha ett felande psyke som gör att när man väl sätter igång finns varken ngn botten i kroppen eller i huvet.. Ät tills du spyr typ.. Fler dietande människor som känner igen detta? Det är således av denna enkla anledning som ja inte tillåter mej själv att ha sånna ätardagar varje lörda.. De vore att trycka i sej alldeles för mkt kaloriöverskott.. Går icke!! Så säkert två veckor tills nästa urspårning.. Idag ställer sej fröken INTE på ngn våg iaf.. Hon ska ut å lära sej köra hoj..
 
Man kan va tacksam för så mkt saker i livet å ja kan känna att ja ibland kanske inte uppskattar allt bra ja har.. Beror ju på allt skit man fått gått igenom oxå I suppose.. Men nu när livet börjar balanseras upp å rutinerna funkar å sådär, då äre som lättare å se allt fint som finns runtomkring en.. Sånt att vara tacksam för å sånt man inte kan ta för givet.. Som min älskade älskade familj.. Den är större nu mä svägerska å brorsson, men den är fantastisk.. Å speciellt känner jag just nu att de är INGEN som har den turen att ha en sån fantastisk storebror som jag har ♥ Jag träffar han alldeles för sällan vilket skär i mitt lilla hjärta.. Men han är, och kommer alltid va, den viktigaste personen i mitt liv.. De finns ingen som är som han, de finns ingen som är så snäll, osjälvisk å omtänksam.. De finns heller ingen i världen som har en sån tur som jag har som fick just min storebror.. Han lär mej allt han kan (vilket är mkt å tar massa tid) å han gör de mä en ängels tålamod.. Skillnaden mellan mej å min brorsa är att jag har ett sinnessjukt temperament, noll tålamod, är stressig å otålig.. Han däremot är den som lugnar mej, säger ifrån när jag blir galen å skäller på mej när de behövs.. Det är så MYCKET jag inte skulle klarat av utan att han funnits där.. Å när man har svårt att berätta sånna saker (som jag har) då kan man skriva de..
 
Dags att ta tag i denna dag å sedan ladda inför sista jobbveckan före SEMESTER!!

29 juni 2013

Köttsvettningar

Allmänt

Alla ni som sett Vänner när de gick är väl bekanta mä joeys köttsvettningar.. Alltså, denna dag.. Smörgåstårta så ja ville spy, sen princesstårta, sen godis.. Sen vila ett tag, åka (läs köra) lite motorcykel å sånt där vanligt.. Sen hade älskade mamsen ordnat en matlåda till dottern.. Vägde väl kanske 1 kilo.. Den störta matlåda ja sett iaf mä porterstek, sås å pärer.. Så nu har ja precis tryckt i mej allting så tom min kära svägerska påpekade att de rann svett i nacken.. Jotack!! Nu har man ätit kött i sånna mängder att man fått riktiga köttsvettningar.. Jag är helt förstörd.. de bara rinner om mej som ja vore en galen person.. Hur kan ja få i mej sånna här mängder mat?? De är fan inte normalt alls..