Ledin dunkar i högtalarna denna morron
 
Man kan ju undra vare är för fel på denna kropp? I morse vare inte nådigt mä haltandet, kände mej verkligen som 87 år.. De är den jävla höften som spökar.. Fick liksom slita ut den på ngt vis för att ens komma iväg på promenaden.. Sen efter ett tag äre som lillryggen ska kompensera för de där å börja värka som fan den mä.. De är ju roligt nästan jämt.. För helt ärligt, man kan lida genom att va hungrig, tom, matt, orkeslös å all annan skit.. Men att ha värk på de där sättet, de är fan INTE okej.. Ja är sjukt förbannad! Måste försöka stretcha ut de där, men de gör ju oxå förbannat ont :( Äre inte de ena, då kan man ju ge sej fan på att de är de andra.. Behöver nog den här vilodagen......
 
Dagens fröken mä kjoltyg då solen tittar fram :D 
Titta va som kom i lilla brevlådan igår: man är ju så jävla nöjd så man exploderar!! Nu jääääklar blire hojkörning!!! 
Dags att fara på jobbet å göra ngn nytta.. Om ja ens kan röra mej, pensionärskropp som man har :S 
2 låga dagar tog ut sin rätt på lilla fröken denna eftermidda.. Även om de va en ökning på kaloriintaget idag så kändes de väldigt väl att de inte fanns så mkt energi kvar.. Menmen, ingen fara så mer än att ja höll på å tuppa av litegranna efter passet.. Körde ett väldigt intensivt armpass och superseta biceps/triceps-övningar hela tiden.. Fick pump så de gjorde ont.. Sen mage fem set innan ja ställde mej på crossen å började mitt intervallmaraton.. 20 min senare klev ja av på mkt skakiga ben, drog i mej shaken å for för att hämta ut min NYA iphone 5.. Jorå, här får man en helt ny telefon när den gamla gåttat sönder.. Oavsett om den va ny eller inte är lyckan ändå fullkomligt total att få tillbaka sin lilla femma.. Att byta denna vecka å köra på fyran är INTE att rekommendera.. Definitivt inte på diet.. Ja, min gamla lur har flygit in i väggen under denna period.. Segare telefonjävel får man leta efter.. Anyway, ordningen är återställd, min femma är startad å ja kan känna lugnet igen ;)
 
Sitter å slurpar kvällsfika alldeles innan man droppar i säng.. Älskade älskade fluff ♥
De är tur man får äta denna dröm på kvällarna, annars hade man ju brutit ihop för länge sen.. 
 
I morron blire en träningsfri dag för fröken då kroppen säger ifrån överallt.. Rättare sagt, allt gör så inihelvete ont!! Inte bara träningsvärk utan diverse krämpor har satt igång nu oxå.. Åldern kanske?? hehe vem vet.. Börjar ju sakta men säkert närma mig 28.. De är tur man är som fiiiin whisky.. Ju äldre desto bättre ;)
 
Gonatt!!
De är ju fantastiskt att de är pissväder andra dagen oxå man är tillbaka på jobbet :D Tycker dock lite lite synd om de som har semester nu, är ju inte precis som man åker på stranden eller så.. Men mej gör de då ingenting, sitter gärna på kontoret å tittar ut på regnet.. Va dessutom lovely att gå promenaden ute idag då de är sådär blött i luften av dimman.. Dvs att man hela tiden blir kyld å blöt i ansiktet när man går men de regnar inga droppar.. Mkt skönt när man blir så varm som ja blir, även om denna prommis va rättså plågsam pga den hemska träningsvärken ja dras mä.. De är ju tur ingen är vaken den tiden å ser en stappla omkring, för ja kan ju säga att de SYNS att ja har ont när ja går.. Alltid roar de nån pensionär i ngt fönster..
Fick förresten en mkt rolig och träffande bild från en kär kamrat för nå dar sen.. Ja är ju lite speciell ja näre gäller känslor å kärlek å sånt (dvs jag älskar min familj, no more no less).. Så därför va denna så fantastisk så ja måste lägga ut den här.. De stämmer ju, eller hur?
För övrigt blire nog så att lilla fröken ska bli fett-mätt på lörda å vägd på riktig tävlingsvåg.. Joråsåatt, de blir ju finnemang dä.. Då äre inge lutande golv eller ngt annat tok som kan ljuga för mej ang va ja väger.. Å så får man veta exakt hur mkt isolering man har kvar att skala bort.. Är lite rädd att de är ganska mkt på lillkroppen, men de återstår att se..
 
Efter två riktigt låga dagar kalorimässigt äre en liten ökning nu :D aaaaah, så lycklig!! Kan ju säga att ja INTE var minsta pigg igår em å passet gick ju därefter.. Rätt crap!! Men gjorde de ja skulle, drog hem, käka min kalkon å så å sen va de roliga över.. De som är bra är att ja inte är ett dugg hungrig längre, bara matt å orkeslös på eftermiddagarna.. De kan man leva mä.. Nu efter detta totalt meningslösa inlägg om ingenting alls egentligen måste fröken fara på jobbet.. Idag blire förhoppningsvis ett lite bättre armpass å lite mer energi :D vi får se..