31 januari 2013

På väg tillbaka

Allmänt

Axlar vare här då.. Egentligen ett sånt där pass man inte alls kommer komma ihåg för de va inge överdrivet bra på ngt vis.. Men gjort blev de å fröken är inge sjukare nu heller.. Tack tack för dä!! En övning mage oxå som en fin avslutning på passet, sen åkte hon hem å åt köttbullar å ris (?).. Alltså självklart hemgjorda köttbullar, skulle väl aldrig nånsin få för mej att köpa färdiga.. men ändå.. Aningen torrt, aningen icke-gott, men föda likväl..
 
Å här står hon, direkt hemkommen från gym, full i shake å aningen trött å sleten.. Å icke-pumpad.. Men huvudsaken är att lite vätska har släppt från kroppen.. Inte lika plufsig å jävlig som ja vart under mina sjukdagar.. Visst, ja ser INTE ut som innan jul men de är väl inte meningen heller.. Ät mer, väx mer.. jäjä, ska försöka
Står å flexar småbena oxå.. Förbereda för benpass i morron.. MG, ja kommer dö å ja vet'et.. Lätt värt!! Så i morron gäller de att fylla på mä massa käk så de går vägen.. Kan ju även hoppas att förkylningen lagt sej ännu mer så ja slipper tänka på dä
Nu sitter hon å bokstavligen bäljer i sej pepsi max å försöker tänka på hur bra saker å ting är egentligen.. När de går tungt gäller de å fokusera på de positiva.. Som är rätt mkt!!  Helt seriöst kan man inte vara nog så tacksam för allt man har i livet, alla personer som finns omkring en, å alla som tycker om en på ett eller annat sätt.. Sen så finns det en person ja uppskattar extra mkt just nu.. Denne persons brutala ärlighet och objektivitet fick mej att inse ett å annat.. Kanske är det för jag aldrig förväntade mej detta från denna person som gör att dennes ord fick så stor betydelse för mej.. Så tack fina du för att du finns, även om ja tror att du inte ens kommer fatta att detta är menat till dej ;)

31 januari 2013

Mystorsdag

Projektmöte halva dagen å en näsa som sitter igen totalt.. Åååh mysigt de är då :P projektet är däremot roligt, besvärligare mä andningssvårigheter :/ men halsen mår finnemang :P

Idag blire roliga saker som att hämta däck, fixa diverse annat å hinna träna småaxlarna.. Inge större muskler idag heller men de är för att fröken laddar för benpass i morron.. Länge sen nu när man vart sjuklig..

Men man håller sej vid liv, tack vare protte å kaffe.. Kärlek när den är som bäst

Men lite knäpp dag idag då.. Eller ja, jag kan ju inget annat göra än att skratta åt mej själv.. Kavaj på idag som ja skrev om i morse.. förutom den lilla detaljen att ja växt ut kavajfanskapet.. På en månad.. Jovisst, den är för liten.. Å inte bara i armarna (som jag inte kan röra alls) utan även över axlarna helt plötsligt.. Det är INTE snyggt när en knöl från axlarna står ut på varje sida EFTER axelsömmen.. De ser helt stört ut.. Som en förvuxen människa i alldeles för små kläder.. 10 min på jobbet stod jag ut i detta fängelse innan Dcore-hoodien åkte på å ja kunde andas ut igen.. Jamen herreguuuud, va fan äre som händer? Fröken har således för närvarande RIKTIGA problem..
Lite orolig för min hälsa idag men de verkar ha gått bra.. Bara ja fick i mej min fördrink innan träningen så kom även lite energi tillbaka.. Sen efter passet smaka ja äntligen mitt nya Olimp protein complex choklad.. Men GOTT!! Chokladsmaken va tom godare än kaffesmaken, å de hör ju inte dirket till vanligheterna då ja älskar ALLT som smakar kaffe.. Anyway, nu känns de iaf lite som ja börjar återgå till normala livet.. Jobba, träna, äta, sova, repeat... Är de inte ett helt fantastiskt liv så säg..
 
Btw, ser ni finkiwan va mä på korten idag oxå.. min bäbi!! Nu ligger hon på mattan å väntar på att matten ska ta mä na ut på en promenad.. Bort till hennes träd så hon kan klättra upp.. Hoppa ner, skälla på matten som om hon vore en hund för hon blivit blöt om tassarna av snön.. Springa tillbaka till dörren å glo på matten mkt surt som att: Va faaan tar du mej ut i detta väder för, idiot?? Ja.. sen går vi in igen.. Denna lilla "prommis" tar max 2 min..