Gomorron!
Idag är det torsdag å jag har fortf träningsvärk i benen.. Hur är detta möjligt?? Kan iofs gå rättså normalt, men de är ju fortf den här grejen mä att sätta sej och ställa sig upp som är så förbannat problematisk.. ajaj!
 
Körde som sagt ryggen igår.. Ett mkt långt pass, men jäkligt bra vare!! Idag tänkte ja snabbt roa mej mä att köra lite bröst å sen till mamman för att få mat :) Ibland har man de bra.. Dessutom har ja de bra för ja ska få lägga min lilla månadsbeställning hos världens bästa Olimp å de dagarna känns ju alltid lite extra fina ;) Behöver lite påfyllnad av favoriterna å sen tror ja de blir att prova nå nya stuff :D Jej!
Dags att åka till jobbet.. Orka inte ens koka kaffe denna morron så de blir första stoppet när ja kommer dit..
Ha en fin torsdag alla!!

27 februari 2013

Nu är hon tillbaka

Efter en lång dag fick ja äntligen avsluta mä ett riktigt riktigt bra ryggpass även om ja tappat bort mina älskade dragremmar.. Tack till hjälpsamma gymkamrater som lånar ut.. Men fröken måste se till att införskaffa sej ett par nya.. Mkt mkt bitter över det! De är ju inte bara att köpa remmar.. De ska användas in, svettas in, slitas in, så de blir perfekta.. Undra vem som använder MINA perfekta remmar just nu??

Jaha, passet gick som bra iaf.. Dagens avslutades mä väldigt lyckade proteinpannkakor å kvarg.. Nu sängen..

En annan rolig sak var att ja i morse upptäckte en ny klänning.. Så roligt.. Att man bara hittar saker sådär som man äger utan att veta om det.. Så idag blev de svart klänning mä svarta skinnskoletter å skinnjacka.. Det är bestämt vår nu!!
Gonatt alla

26 februari 2013

Hej du nya kropp

Allmänt

Jag är artig å välkomnande till nya tillskott.. Sen att man kan va dä men ändå hata besökaren är ju en helt annan sak.. Viktuppgång i alla ära, å de är klart.. Man blir starkare, mer uthållig, bättre pump, fryser icke.. osv.. MEN, de är besvärligt att titta ner på sin lilla kropp å istället för att se en byxkant så ser man sin mage.. Nothing more.. Skorna sticker fram där nere oxå (jag är ju inte fet).. Men ja, de är ngt nytt detta.. Olustigt när de sker.. Anyway, viss svullnad verkar ligga kvar runt magen mä, å de gör en inte snyggare..
 
Dagens axelpass däremot va sjukt.. M körde slut på mej så de va tom jobbigt att klappa han på huvet när vi va klar.. Bra att träna mä erfarna så man får de här tipsen liksom.. Men pojken fick slita järnet idag han mä vill ja lova :D Äre jobbigt för mej hämnas jag :P
 
Idag har ja tatt kort.. På mej själv.. å min axel..
De va inte igår ja stod såhär utlämnad för min tandkrämsfläckiga lilla spegel, men va fan.. Kan ju inte gömma mej i tjocktröjor för resten av livet heller bara för ja inte är i form.. RUND ÄR EN FORM!!
Måste kanske sluta spotta så mkt på väggen när ja borstar tänderna??
 
Anyway, passet är klar.. Lax å pära intaget, cola zero uppdrucket, rörligheten oförändrad.. Eller ska man kalla de för icke-rörlighet.. Invaliditet.. KAOS! De gör fruktansvärt ont.. Men uppenbarligen roar jag många å har bidragit till många onda skratt idag.. Jag hatar er :P Men ärligt.. Börjar känna mej lite less när ja ska försöka sätta mej eller kliva upp för 785e gången å ja vill DÖ av smärta.. Alla som kört ett riktigt sjukt benpass vet precis va ja talar om..
 
Nu: Däcka..
todelooo