Vad har vi gjort med all den trygghet som fanns här
Vad har vi gjort med allt som en gång var så fint
Vi var ett vackert par
Nu finns inget vackert kvar
Och tårarna vill aldrig torka ut

Vad fick dej att ändra hur du brukade se på mej
Vad var det som hände som gjorde att du ville bort
Nu står jag ensam kvar
Och undrar vem jag var
Långt innan allt blev så förstört

Vad har du gjort för att det skulle bli såhär
Vad tänkte du då all din kärlek blev till hat
Var det fel av mej
Att bara älska dej
Du kunde inte känna samma sak som jag

Vad har jag gjort som fått dej att gå din väg
Vad har jag sagt som fick dej att längta bort från mej
Jag var en bra person
Nu har jag tappat tron
Efter den glädje du kände att få vara utan mej

Vad ska du göra nu när du får vara fri
Vad finns att säga för den som blivit lämnad kvar
Kommer du sakna mej
För att jag älskat dej
Eller är det lättnad att få slippa allt vi haft
...och leva bättre utan mej

-Joy 2011

27 februari 2011

Vad som händer...

Allmänt

Ändrat relationsstatus på fb å hela världen vändes uppåner.. lite drastiskt kanske märkte ja på alla kommentarer.. ändrade snabbt om.. Inte för att ja vet ngt säkert ändå.. Inte för att ja har den minsta aning om denna da betyder slutet eller början på något nytt? Som ni förstår är det INGET jag orkar tänka på ida.. grejar istället mä tvätt av ALLT ja kunde hitta som kunde tvättas.. Städning av lgh å badrum.. besök av m&p, yra runt för att hitta nya saker att göra.. Ingenting blev som jag tänkt.. Jag fick inte den chansen ja sååå hoppats på och de ser inte ut som det finns någon återvändo idag..

Den dagen jag orkar förklara mer så gör jag de.. Ja kan inte förklara vad som händer när jag inte har ngn aning själv.. Alla som ringt mej idag: Förlåt för att ja inte orkat svara.. Men jag uppskattar att ni bryr er! Tyvärr ser min saga ut att vara slut nu.. Jag vet inte vart jag står from denna dag.. men som sagt, just nu är det inget jag vill tänka på...

25 februari 2011

Tröööttfreda

Allmänt

Har vart borta litegranna.. Suttit på ett tåg om ni undra vart.. Igår klev ja upp fyra igen å kom hem vid halv åtta elle va klockan var.. sen vare bara kaos hela kvällen å ja kunde inte somna.. Å nu är ja på jobbe (iofs lunch) men är så otroooligt dödstrött.. usch!!!

Tränade dessutom BEN mä Håkan i onsdags så ida kan ja inte gå heller.. lustigt lustigt.. va nog det värsta benpass ja vart mä om.. trodde ja skulle spy flera ggr :S jisses.. Tur de är fredagsfika på jobbet iaf :D Har inte ätit så bra sista tiden :S De är inte de minsta positivt.. iofs kanske mitt arsle blitt mindre, men i övrigt.. likabra ja äter lite kaka så ja får i mej energi.. Tänk att ALLT alltid ska påverka ens förmåga att äta? Weirdoo..

Tänkte iaf försöka hinna mä å baka lite maränger i helgen :D tycker de skulle bli smaskens.. Maränger mä choklad i å sådär :D seeeega.. GOTT

♥♥♥♥oavsett vad som händer kommer du alltid finnas i mitt hjärta♥♥♥♥