28 februari 2009

Buy me happiness

Allmänt

Helloo helloo.. Känner mej lite mer positiv ida bara för att ja lovat mej själv att inte tänka på allt som måste göras just denna lörda..Har vart på stan mä min lilla mamma ida å kolla på lite träningskläder.. Även om ja är ruskigt fattig vare sjukt länge sen ja unna mej ngt trevligt.. Va förbi på Budo&fitness men hitta ingenting där.. hade bara kvar brallerna ja ville ha i XL.. hmm.. De är INTE min storlek tack å lov! Istället gick vi vidare å jag inhandlade detta:

Brukar inte handla träningskläder på H&M men ida blev de faktiskt där.. Enda ställe ja hitta ngt ja ville ha :D Så äre ju inte så illa heller att de är sjukt billigt där om man jämför mä andra ställen.. Anyway så ska ja nog ta å beställa mej ett par Better Bodies braller på internet iställe.. Blir nog bäst så..

I övrigt handla ja typ inge mer ida (fattig som jag är) så får vara nöjd mä detta.. Iofs eftersom ja nu hitta så billiga träningsgrejer så kanske man skulle ta å beställa ett vaniljprotein (att laga mat mä å ha i smoothies) för de andra som vi har nu är så mkt annan smak.. Vart sjuuukt sugen på att beställa stacker oxå.. hmm.. Får se om de är värt'et.. Nu måste ja ta mej till jobbe.. kräk.. Tjarå

27 februari 2009

Fredag

Allmänt

Jag är glad för ja iaf får sluta halv elva ikväll.. Men i övrigt äre bara kaos.. Har gjort klart vårat PM iaf, så förhoppningsvis behöver ja inte bry mej ngt mer om de nu.. Har läst klar Jane Eyre (tur den va bra) fast den va sjuuukt lång.. Har gjort klart både oral presentation och opposition.. Ska läsa The yellow wallpaper (som ja inte fått tag i än :S), göra tenta och skriva en till uppsats.. Tenta på torsda och uppsats till nästa sönda.. Jag jobbar alla dagar utom nu på sönda å onsda.. Hur fan ska ja hinna mä mej själv?? Allting bara snurrar i mitt huve å de är nära total kollaps..

Saaben är fortfarande inte på Saab å får bytt kamkedja (kan de sluta strula på så förbannat på den jävla stället nån gång?).. Pga av allt detta har ja ingen aning om va ja ska fokusera på just nu, de snurrar i huvet och jag känner mej allmänt utbränd.. Ett tips till alla er som läser detta.. Börja aldrig nånsin i skolan, gå ALDRIG på universitet och läs Engelska och glöm att de är bra att jobba samtidigt för att man ska ha råd att leva... De är bara crap och man blir olycklig och får stressjukdomar eller ngt annat... Jag har aldrig längtat så mkt till sommaren å några fåå dagars ledighet.. Ja längtar tills ja får lägga mej i sängen utan att ha en miljon saker hängandes över mej som ja måste göra..

26 februari 2009

Va äre mä världen?

Allmänt

Igår kom iaf vårt protein, de enda trevliga på hela dan tror ja.. Vi hade beställt smakerna pecan icecream, hasselnöt och choklad. Kan ju redan informera om att pecalglass-smaken inte alls smaka så himmelskt som ja hade trott :S

Men hasselnöt va svingo (om man tog de mä mjölk, jag brukar bara blanda mä vatten).. De känns så onödigt för lilla mej att ta mjölk för de är redan en massa kalorier i pulvret.. Behöver ju inte ha mer sådana:P Kanske ska ta å köpa minimjölk för detta ändamål (men är ju vidrigt att dricka som de är)..

Idag tillhör jag en opposition group angående language acquisition (väldigt tråkigt).. Jobbigt för ja måse anstränga mej, å ännu jobbigare att ja måste vandra bort till danne för att göra'et.. har ju som sagt inge fungerande ljud på min dator å ska ja sitta mä headset å lyssna på folk som pratar vore de kanske en fördel.. Så ska ja ju surra själv å vilket ja inte haren minsta lust mä.. Tenta nästa vecka.. ja dör!!!

Ikväll blire jobb dessutom.. Ja borde sitta hemma å plugga men iställe ska ja spendera heeeeela kvällen på macken.. Känns inte alls bra ska ja berätta!! Är ledig min enda da på sönda.. Äre meningen att ja ska sitta hemma å tokplugga då?? Hmm tydligen.. hejsvej!