31 oktober 2008

Fredasmys idaag

Allmänt

Jag kan inte tro de är sant.. Mina skor är på väg.. Till meeeej :D plus mina nya jacka som ja hade beställt å en jäkla bok (som ja måste ha men inte vill ha egentligen).. Men oavsett äre ju helt sjukt.. har bara vänta typ 3 månader på dom jävla dojjerna å äntligen ÄNTLIGEN är dom på väg.. Jeeej..

I morron äre lörda å då ska Joy bli full.. Jag tror dessutom att vi ska gå på ett annat ställe än Oscar (SKRÄÄÄLLL) Jag vet, Niska blir fan totalt vansinnig om man ens tänker tanken på ett annat ställe.. I hennes värld finns bara Oscar,.. Men nu äre ju faktiskt så att de gamla stjärnan Thomas Rusiak ska va där å göra ngt (??).. Då måste man ju faktiskt pallra sej dit för att höra den gamla slingar : cause I'm a hip-hoper yes I am... Ja menar ja har ju faktiskt hunnit blivit så jävla gammal nu att de gamla låten har övergått till nostalgi.. herreguuuuud.. Åldernsojjan kommer tillbaka igen..

Bara för att ja är en ledig kvinna just ida så ska ja faktiskt gå på stan (skräll 2) för där är ja ju så sällan tänkte ja på.. men de ovanliga mä just detta stadsbesök är att förutom Jag å Frida, så ska även Maria å Britten mä.. De om ngt är faktiskt ovanligt! Maria är ju här var å varannan helg nu för tin eftersom hon har hitta sig en ny "kompis" här uppe ;) Så de är mäkta trevligt.. Kan hon slösa lite av sin extra tid på sina gamla avdankade kamrater oxå från en svunnen tid.. Dvs VI.. Hon ska alltsåledes även mä ut på lörda.. Är de återigen VI som har bestämt.. Kanske Britten oxå.. milla? njäää man ska inte vara alldeles för optimistisk..
Hörs

30 oktober 2008

Istid

Allmänt

VAAAARFÖR äre så jäääävla kallt för? Ja är inte gjord för att bo i de här landet de känner jag.. Tror de tog en halvtimme å skrapa rutjävlarna på bilen i morse.. Ja kallar detta fenomen för pansar-is! Detta för att de krävs  en enorm mängd våld å anstängning för att få bort skiten. ja hatar de. Ja hatar jävla pissvinter! Kräk!

Seeen så har ja ju vart i härnösand ida.. Fick ju såklart köra upp dit i de jävla skitvädret å frysa arslet av mej tills bilen blev varm.. Då hade ja kanske en mil kvar.. de kändes iaf som så :P Men till vilken nytta? sitta där å lyssna på nå skit som va totalt ointressant för en människa som moi.. Sen fick ja åka hem runt tolvsnåret iaf.. de va nice.. hälsa på mina farsa å käka lite bulla.. JAA ja förtjäna fan en fet jävla gobulla i kylan!!! skiter i om ja blir fet.. de värmer ju iaf..

Jag har haft möte mä min chef ida dessutom.. Ja är framstående inom OKQ8.. kan ni tänka er.. Nämen riktigt så vare väl inte.. Tydligen gör ja de ja ska (?) å de vill att ja ska jobba kvar där extra tills ja är klar mä skolan.. De kan ju iofs vara bra att veta att ja får gö dä.. ja menar de verkar ju inte vara nå ljusa tider vi går mot i de här skitlande mä den här SKITREGERINGEN.. sossarna vill iaf ge pengar till studenterna (jag).. Har aldrig sagt att ja gilla sossar förrän de yttra dessa magiska ord.. de kommer lätt få min röst nästa val.. Reinfelt kan ju gå mjölka kossor han...Nu lägger ja ner nu när de blev så politiskt. Tjooorå

29 oktober 2008

En halv kaka

Allmänt

Ida har ja vart ledig hela dagen.. Har iofs en jävla uppgift ja skulle ha skrivit klart å skicka in men ja har bara inte orka.. Känner mej så trööööött.. Tenta äre nästa vecka oxå.. Förberedd?? noooot!!!

Vart på stan ida iaf mä Niska.. På waynes såklart å drack kaffe å käka brownie.. Som ja även inte orka äta upp för de va så mkt å ja mådde så illa.. Mkt märkligt å tom ännu mera ovanligt för mej.. Ja äter ALLTID upp mina brownies.. Tror de är ngt som är felande i mej..

På freda (eller äre torsda??) kommer Karlström upp å hälsar på.. Vad hon inte riktigt vet om än men som ja snart ska informera henne om är att hon istället för att umgås mä sin himla kille på lördakväll ska mä oss ut iställe.. Ja vet inte om hon känner sej lika entusiastisk efter detta som vi andra gör men så här är iaf fallet.. Annars kommer hon bara ligga i hans säng hela jävla helgen å ingen kommer se röken av na.. GLÖM'ET Maria.. Du är våran enbart på lördakväll.. Du SKA bli full mä oss.. :D Tänkte bara så att du vet vännen..

Snart kommer morsan hit å ska få mat.. Ja är en sån jävla snäll dotter.. Den bästa om man tänker efter.. Inte konstigt att min mamma älskar mej så mkt ;) Ska träna sen oxå.. Måste försöka hålla mej i någorlunda ickedallrig form iaf.. Ja vet inte om de är så framgångsrikt.. Nevermind!
Hörs på!