30 juni 2008

Gym?

Allmänt

Jaa ida har ja faktiskt gymmat(??).. Å näe, ja hade inte en jävla aning om va ja gjorde.. men de gjorde ju de hela rätt komiskt.. (tur de inte va en massa folk som såg mej när ja va där).. Anyway så börja ja på en sån där skidmaskin.. kondisträning iofs, men ja (naiv som ja är) trodde att 20 min på den inte är nånting alls.. bara uppvärmning.. Jo just!! Såg väl ut som ja hade badat eller ngt när ja va klar.. helt tokslut.. Sen vare dags för de "riktiga" maskinerna.. ja är helt galet klen.. de är fan inte klokt.. Fast tog såklart i så ja kommer va rörelsehindrad i morron men de äre nog värt.. Tänker iaf tvinga mä mej Danne nån sån här dag så han kan visa hur fan man gör.. Nu fick man ju istället va som ett jävla fån å försöka läsa instruktionerna till varje maskin.. jojo..de va ju kul de å :P

Iaf så orkade ja iaf 20 kilo på nån himla situps-maskin.. alltså typ halva av de man kunde välja..de va väl de enda som inte va alltför pinsamt..För ja lovar.. ja ÄR pinsamt svag.. Men även om ja inte kommer bli nån fitnessmänniska eller ännu mindre hulken, så måste de väl iaf ge ngt på min sargade förgiftade kropp.. Kommer däremot kanske inte ge så mkt just den här veckan då de är gatufest å allt sånt.. Men sen :)

Ikväll jobbar ja iaf.. Känner mej inte alltför motiverad just nu eftersom ja vet att ja inte kommer vara ledig ett skit förrän FÖRHOPPNINGSVIS några dagar i augusti.. Detta beroende på när skolan hade tänkt börja.. Men ja har iaf cossin i min ägo för tillfället så de blir ju iaf ett litet nöje själva transporteringen till macken.. Danne håller ändå på å flyttar in i nylyan så han behövde inte sin ögonsten just nu.. De är så trevligt att han lånar ut den till mej :D Och på tal om bilar så måste ja ju sälja iväg min oxå.. gud va seg ja är på att lägga ut en annonsjävel.. de är ju inte ens jobbigt.. alla kort å allting är även klart.. va väntar jag på?? Har inte ens tid att köra den så snacka om meningslöst ägande.. (nu menar inte ja att ja inte har tid att köra bilar.. utan ja har bara inte tid att köra just min)..

Måste börja ordna nu innan jobbe här hemma.. fy fan.. 24.15 slutar jag.. de känns som en evighet.. Hoppas ja inte blir sjuk oxå.. känns som de är på gång.. Fan oxå.. AAAja hörs

29 juni 2008

alkoholslöseri

Allmänt

Så hur gick det igår mä mitt mission? Jovisst jag blev snorfull å hade skitkul.. på förfesten iaf :P Va ju på oscar sen som vanligt.. stod tom på VIP listan så vi fick gå förbi hela den alldeles för långa kön..Vilket va nice iofs.. Jag vet inte hur länge vi befann oss där inne.. Ja va aningen väck i skallen tro ja.. sen träffa ja Mattias å de blev nå tjafs där.. Som ja egentligen nu när ja tänker efter inte riktigt minns va de handla om?? Sura miner blev de ju iaf.. Minns inte va klockan va då heller, men kände att nu äre dags att gå hem.. En mkt konstig kväll..

Idag har ja istället fördrivit tiden tillsammans mä min gamla morsa.. Vart ute på birsta å käka å har tom gått en sväng.. kan ni tänka er? Har dock märkt av att min kropp inte verkar må så bra av min alkoholkonsumtion..Den börjar kännas aningen sliten efter de senaste veckornas ständiga inmundigande.. Å nu äre ju dessutom gatufestvecka så ja vet i fan hur de ska gå??

I morron flyttar Danne dessutom till sin nya lya :D Ligger inte så långt från min dessutom, men aningen närmare stan.. Hoppas han lagar mkt mat åt mej nudå.. Äh ska fan gå å slänga mej i soffan ja.. Måste vila upp mej tro ja.. känna efter om ja är nå bakis ida eller inte.. Oavsett vare är mä mej så är ja ju inte riktigt på topp om man säger så.. Men vet inte om de är rätt att skylla de på spriten?? eller va säg ni? Nu tar ja mej en lur.. byebye
..fy faaan va bra de va igår..

För övrigt så blire utgång ikväll.. Britten ska ha inflyttnings/födelsedags-fest eller ngt liknande i deras nya lya.. Hon har förrsten fyllt år nyligen oxå så då passar de ju bra.. ja hoppas på en mäktig fylla ikväll :) har ju faktiskt värmt upp cirkus två veckor i förväg.. (mind you, allthough I might seem like an alcoholic, I'm really not!!)..

Men va äre mä vädret ida??? Varför varför ska de spöregna näre har vart så fint de sista dagarna.. Konstigt att man blir bitter?? På månda börja ja dessutom jobba, å då kan ja ju lova att solen kommer skina hela jävla dagen, och de kommer dessutom vara tokvarmt.. (som vanligt)..

Ja måste iväg å köpa diverse groggvirke ida, då mitt mystiskt har försvunnit nånstans(??).. Har iofs vin, men de är ju lite kärringdricka över dä må ja säga :P Har hällt i mej dä senaste tin så är aningen less.. Men de ordnar sej väl I suppose,
önska mej nu en trevlig kväll eller nått.. Om inte annat att ja får bli tokfull.. See ya