31 december 2008

2009

Allmänt

Britt är min lysande stjärna.. Hon håller inte alltid med mej (vilket är bra) men hon kommer alltid mä råd om hur ja ska göra.. Hon finns alltid för mej å stödjer mej.. Ja vet inte va ja skulle gjort utan hennes samtal mitt i natten.. Om bara fler kunde vara så fantastisk som hon...

Jag har satt ett plåster på mitt sår ida å hoppas att läker ihop nån gång.. De är ju iaf nytt år i morron!!! De borde bli en ny början kanske.. Man kan iaf försöka göra de bättre än va de vart.. Bara inte jag är den enda som försöker.. Bara du står med mej hela tiden...

30 december 2008

En mardrömshistoria

Allmänt

Dessa otroligt, totalt nedsmutsade tankar som snurrar i mitt huve just nu.. Detta jävla ältande äter upp mej inifrån.. Jag vet ju saker.. Jag gör ju verkligen de.. De är bara ibland som ja behöver höra dem oxå för att de verkligen ska gå in i min tjocka skalle.. De är klart man inte vill inse va som verkligen hänt.. De är ju jobbigt.. Man blir sårad! Jag är en jävla vek jävel.. Totalt överkänslig!! De tar sån tid innan ja släpper in ngn, de gör verkligen de..Ja är så fånigt noga mä att ja ska kunna lita på personen osv osv.. Å sen när de väl är gjort så hamnar ja här.. Totalt överkörd å oförstådd å ledsen nå så jävulskt..

De måste ju bero på mitt veka kött? Eller så på ngt vis kanske ja försätter mej i dessa situationer själv.. Ja är ju knappast felfri.. Ja kan bara inte hjälpa de.. Jag tål inte lögner.. Jag vet såklart att folk ljugit för mej mer än va de själva vet om.. Jag orkar bara inte engagera mej i de.. De va inte så mkt sanning som kom fram i slutet på mitt förra förhållande.. Jag vet mkt väl va som skedde då, men va spelar de för roll nu liksom?

Men saker som händer nu berör mej verkligen.. Får inte ja ngn riktigt förklaring eller anledning kan jag inte släppa de.. De går bara inte.. Ja ältar å ältar å ältar tills jag dör inombords av olycka å tärande.. den eviga frågan varför, varför, varför, VARFÖR? tuggar sönder mej totalt.. Det är för personligt för att skriva här,,, jag vet.. Men jag vet inte vart ja ska skriva?? Vem ja ska prata med, eller vad ja ska göra?? Jag är tydligen knäpp å dum i huvet.. de har man ju hört!!

Jag vet att jag blir såhär jävla idiotisk bara för att ja känner alldeles för jävla mkt.. Jag blir alltid FÖR involverad.. Ja älskar FÖR mkt..  Vissa kan ju bara släppa sånna här saker å gå vidare.. Men ja kan ju inte de, för de påverkar mej alldeles för mkt.. Jag känner mej så sviken, så ovärd, så ensam å oförstådd.. Du kan vara kall å inte låta ngt påverka dej.. Du kan vända allt emot mej.. Allt ja ville ha va ett svar.. ETT svar.. Ja har skrikit efter de, bönat, bett, gråtit.. Vad mer kan ja göra när du vägrar? Du är som sten.. Jag berör dej inte! Du kommer aldrig släppa in mej...............

I'm here without you baby, but you're still on my lonely mind
I think about you baby, and I dream about you all the time

Jag blir tokig när du inte förstår mej.. Helt jävla galen.. Jag vet inte va ja ska ta mej till då.. Ibland är de så sjuukt svårt att prata mä dej.. Allt ja vill är att du ska förstå.. att du ska se de från min sida oxå..

This pain is just too real
and though you're still with me I am alone

Åhh jag veeeet.. ibland kanske ja tar åt mej så sjukt jävla mkt av ngt litet.. Men de är knappast mä meningen.. Med vår historia är de svårt att veta ibland.. Vart jag står? Allting verkar så lätt för dej.. Men de är för du är gjord av cement.. Totalt iskall.. Aldrig sett dej ens göra en min utan att de va på skämt.. Hur ska ja kunna veta att du ens känner ngt??