29 augusti 2008

freeedaaa

Allmänt

Ack denna eviga värk.. Ja blir galen!!

Ida träffa ja Malin å britten på stan.. De är ju galet irriterande att detta relativt oansträngande tidsfördriv ska vara så förbannat besvärligt.. efter cirkus 1½ timme kommer värken.. Ja menar, va äre mä dä?? Iofs känns de ju hela tiden, men de är ju sånt man kan stå ut mä.. Men när de börjar värka å alla rörelser börjar bli jobbiga då vill man ju bara gå hem å döö.. Världens gamling vid 23 års ålder..

En positiv sak är iaf att ja har sjukt snygg hårfärg just nu :) Anna fixa biffen åt mej i onsdags, så nu slipper ja se ut som en tokblond pudel.. iofs pudelfrisyren verkar ja inte bli av mä, då jävla håret av oknd anledning bli totalfrissigt av minsta luftfuktighet.. Ja menar, de är ju inge lätt liv ja lever!! Iofs enligt mina nybliva idoler i mötley crüe (om bandet fortf fanns vill säga) så är stort fluffigt hår rock'n'roll.. Alltså är ja inte ensam i världen.. Ja hade varit modern på 80 talet..:P

Aanyway så har ja fått diverse kommentarer om min ANINGEN bittra blogg.. Inte för att ja riktigt förstår vad som menas med detta(??) men tydligen låter ja inte som världens mest positiva individ.. hmm.. Kan va möjligt, eller är ja bara en ytterst ironisk person.. De är upp till varåen att tolka som man vill.. Ja har iaf köpt mej en jävla massa lycka senaste tiden.. beställt två par nya skor (som ja inte behöver), köpt nya jeans, klänning, tröjor, letar för övrigt en ny bil å sen en massa småkrafs.. Detta är alltså sen igår detta har inhandlats :P men HALLÅ ja har vart olycklig å bitter.. de är min medicin..

Nu kommer Bo&Anna på besök.. trevligt värre.. vi hörs ju på nån annan sån här dag..
Jag vet inte va ja ska skriva idag.. De är så mkt ja bara skulle vilja få ur mej just nu men ja vet inte ens vart ja ska börja? Jag vet inte va jag ska ta mej till överhuvudtaget.

It's a thief in the night
To come and grab you
It can creep up inside you
And consume you
A disease of the mind
It can control you

Sen antar ja nog att de är för privat för att skriva på en blogg.. Även fast ja aldrig tänker på att de är folk som läser den.. Ingenting är iaf som vanligt längre å allt ja trodde på ifrågasätter ja nu.. Hur kan man vara säker på någonting egentligen? Vad är det mä mej som gör att vissa verkar tro de är okej att behandla mej hur som helst? Är jag inte tillräcklig?

I guess that's what I get for wishful thinking..

De värsta är när andra berättar för en hur man ska tänka och känna. De är ju oftast den som ställt till mä allting som som inte förstår en.. Jag hatar när man litar blint på människor å blir sviken. De är precis som att bli påkörd igen.. Ja va inte beredd på den här smällen, jag fick bara en konstig känsla att ngt va fel..

Ain't gonna play nice
Watch out, you might just go under
Better think twice
Your train of thought will be altered
So if you must faulter be wise


Allt kanske kommer att bli bra, jag har ingen aning.. De är bara vägen dit som känns jävlig just nu.. Jag skiter i om ja överreagerar, ja skiter i om ja är känslig eller förstorar upp de.. Ja önskar bara förståelse för där jag är å hur detta fått mej att känna.. Det finns inget värre än att bli sviken oavsett hur stort sveket är.. De värsta är egentligen tiden efter när man förvandlas till en misstänksam å osäker person som större delen av tiden går omkring mä världens jävla klump i magen.. (Detta handlar inte om otrohet)..

Though it brings tears to my eyes today, that voice inside says I'm gonna be alright
Helt sjukt bra bilträff igår.. Vart fan kom alla människor ifra?? Trodde inte ens de fanns sådär mkt bilfolk i den här stan :) så jävla kul att så många dök upp.. Synd att de va så förbannat jävla pisskallt hela kvällen bara.. Nacken höll på att ta dö på me, men fan ibland måste man stå ut..

Ida däremot har vart en mkt ovettig da, tror inte ja gjort ngt nödvändigt alls.. Vakna alldeles för sent, glömde käka frukost å sen orka ja knappt äta lunch (felande kropp månntro??) Ja sen blev de en sväng på birsta mä Danne å Pierre å gjorde absolut inge vettigt där helle.. sen har ja suttit å tatt mej igenom större delen av The Dirt, Mötley Crües biografi.. Ja må då säga att mitt liv fan inte är de minsta rock'n'roll.. Får försöka att acceptera detta olustiga faktum dock!! Bra bra SKITBRA bok btw, fall nån va intresserad..

I morron ska ja upp fan skittidigt.. Ska tvätta kl 7 på morron (inte frivilligt självklart, de fanns bara inte en enda jäkla tid förutom den).. tro inte ja är en morronpigg själ.. icke!! Sen ska ja väl göra mina muppiga sjukgymnastik-övningar å sen är den dan klar.. Iofs får ja en fiiiiiiin lön i morron så ja skulle inte bli chockad om ja hamna på stan, låt säga i en skoaffär.. De känns iaf inte de minsta främmande.. Måste dessutom inhandla mej en ny lur, men de blir prioritet 103.. Nu ska ja fortsätta vänta på Danne i all evinnerlig tid.. Crap..
Tjooos